NAKON SAMO ŠEST MESECI NAPUŠTA REDOVE CRVENE ZVEZDE: Mladi napadač odlazi sa "Marakane" - ubuduće će nositi opremu crveno-crnih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola godine je proveo u redovima omladinskog tima srpskog fudbalskog šampiona, a seniorsko iskustvo sticaće u srpskoligaškom karavanu.

NAKON SAMO ŠEST MESECI NAPUŠTA REDOVE CRVENE ZVEZDE: Mladi napadač odlazi sa "Marakane" - ubuduće će nositi opremu crveno-crnih boja!

Foto: Republika.rs

Zrenjaninski Radnički i osmu sezonu u kontinuitetu takmiliće se u okviru vojvođasnke grupe srpkoligaškog karavana.

Tokom prethodne takmičarske 2023/24 godine, Zrenjaninci nisu beležili očekivane rezultate i u samom finišu takmičenja su uspeli da sačuvaju status člana trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

Ekipa Radničkog tokom pripremnog perioda zabeležila je prilično dobre rezultate. Crveno-crni su u tri kontrolna susreta zabeležili isto toliko pobeda, a njihova mreža je u 270 minuta igre mirovala. Savladane su ekipe novosadskog Kabela (2:0), omladinskog sastava RFK Grafičara (3:0) i kao i Vojvodine 1928 iz Perleza (3:0).

Kako bi što spremnije dočakali novu sezonu Zrenjaninci su angažovali nekolicinu pojačanja, a možda i najatraktivnija akvizicija stiže desetak dana pre starta nove sezone.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji levog krila, a može da odgovori zadacima na svim napadačkim pozicijama, Luki Sanduloviću, koji stiže iz beogradske Crvene zvezde.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Luka Sandulović u narednoj sezoni će nositi dres zrenjaninskog Radničkog

 

Sandulović je ponikao u mlađim kategorijama RFK Grafičara, a kraći period je bio i član beogradskog Rada. Na "Marakanu" je stigao prethodne zime, ali već ovog leta se seli u Zrenjanin gde će sticati seniorsko iskustvo.

 

- Luka Sandulović:

Datum rođenja: 1. septembar 2004. godine

Pozicija u timu: levo krilo

Igračka karijera: RFK Grafičar U-17 (Beograd), Rad U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd)

Kada je reč o takmičenju u okviru Srpske lige Vojvodine, nova sezona startuje 12. avgusta, a u prvom takmičarskom kolu Zrenjaninci gostuju u Novom Sadu gde će se sastati sa ekipom Kabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading