STAVLJENA JE TAČKA NA JEDAN DEO KARIJERE: Rastanak nakon punih sedam godina - klub u novu sezonu ulazi bez svoje pokretačke snage!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve u životu ima svoj početak i svoj kraj.

STAVLJENA JE TAČKA NA JEDAN DEO KARIJERE: Rastanak nakon punih sedam godina - klub u novu sezonu ulazi bez svoje pokretačke snage!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Fudbaleri Jedinstva 1924 iz Vladimiraca prethodnu sezonu u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su sa skorom od osam pobeda, četiri remija i 12 poraza, što je bilo dovoljno za samo desetu poziciju na tabeli koja vodi u niži stepen takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

Međutim,  ono što mnogo više tišti pristalice ovog kluba, jeste činjenica da će plavo-beli u novu sezonu ući bez pokretačke snage svoje ekipe.

Naime, nakon punih sedam godina kapiten Jedinstva 1924, Filip Antonić napušta Vladimirce i vraća se u svoj matični klub Vojvodu Stepu Stepanovića iz Draginja.

Sportski kolektiv iz Draginja je takmičarsku 2022/23 godinu u okviru Međuopštinske lige Pocerina okončao šampionski i kroz takmičenje u Mačvanskoj okružnoj ligi biće osetno pojčano sjajnim fudbalerom.

Istovremeno, agilno rukovodstvo Vojode Stepe Stepanovića bilo je izuzetno aktivno tokom letnjeg prelaznog roka i dres kluba iz Draginja u narednom periodu nosiće i Filip Anđelić i Đorđe Todorić doskorašnji kapiten Vlašića iz Donjeg Crniljeva.

Kako se nezvanično saznaje, spisak pojačanja Vojode Stepe Stepanovića ovime nije pkončan i u narednom periodu u draginju se mogu očekivati i novi potpisi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading