"KAMIONDŽIJE" NA ZLATIBORU BRUSE FORMU ZA START SEZONE VELIKIH OČEKIVANJA: Na srpskoj planinskoj lepotici se trasira put ka prvoligaškom karavanu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se obavi i najvažniji deo priprema uoči starta nove takmičarske godine.

"KAMIONDŽIJE" NA ZLATIBORU BRUSE FORMU ZA START SEZONE VELIKIH OČEKIVANJA: Na srpskoj planinskoj lepotici se trasira put ka prvoligaškom karavanu!

Foto: FK FAP Priboj

Pribojski FAP ulazi u poslednju fazu priprema uoči starta sezone u kojoj klub ima najviše ambicije.

Tokom prethodne takmičarske godine "kamiondžije" su u okviru Srpske lige Zapad ostvarile skor od 16 pobeda, devet remija i pet poraza, što je bilo dovoljno za treću poziciju iza neprikosnovenih Smedereva 1924 i čačanskog Borca 1926.

Nova sezona donosi i nove izazove, ali u redovima kluba iz grada na obalama Lima imaju identične ambicije kao u prethodnoj takmičarskoj godini, a one su vezane za plasman u Prvu ligu Srbije.

U cilju ostvarenja navedenog klub je nagažovao nekolicinu pojačanja, a istovremeno je FAP odigrao i pet kontrolnih utakmica. "Kamiondžije" su prv remizirale rezultatom 2:2 u duelu protiv pljevaljskog Rudara, da bi nakon ubedljivog trijumfa nad užičkim Jedinstvom putevi (6:1), usledili mečevi protiv Jedinstva sa Uba (1:3), omladinaca beogradskog Partizan (2:1) i gornjomilanovačkog Metalca (1:2).

Ekspedicija FAP-a je danas otputovala na srpsku planinsku lepoticu, Zlatibor, gde će se obaviti poslednja faza priprema uoči starta nove sezone koji je zakazan za 19. avgust.

Foto: FK FAP Priboj

Raspored "kaimiondžija" u prva četiri prvenstvena kola

 

Da podsetimo, sportski kolektiv iz Priboja ima povoljan žreb na startu nove sezone u zapadnoj grupi srpskoligaškog fudbala. "Kamiondžije" će 19. avgust ugostiti Polet iz Ljubića, da bi nedelju dana kasnije na Gradskom stadionu u gradu na obalama Lima gostovala i valjevska Budućnost Krušik 2014. Prvo gostvoanje planirano je za prvi vikend meseca septembra kada će odigrati meč na "Švajcariji" protiv Zlatibora, da bi u četvrtom prvenstvenom klu dočekali ekipu Jošanice

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading