PRIČA OKO TRENERA JE ZAVRŠENA: Jašunja je krenula sa novajlijama u igračkom kadru!

Autor:

Sport

04.08.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prednost je što Kirov već zna gde treba ojačati tim.

PRIČA OKO TRENERA JE ZAVRŠENA: Jašunja je krenula sa novajlijama u igračkom kadru!

Foto: Facebook.com/printscreen

Mesec dana je ekipa bila bez trenera, pa je samim tim taj podatak usporio dosta letnji prelazni rok, sada je vreme da se klub aktivira i na tom polju.

Prošlogodišnji osvajač sedme pozicije u Gradskoj ligi Leskovac, sastav Jašunje, je na kraju prvenstva sporazumno raskinuo saradnju sa dotadašnjim trenerom, Aleksandrom Kirovim, ali se ubrzo desio veliki preokret. Popularni "Boce" je imao određene ponude od drugih klubova, ali se neke kockice nisu poklopile i on je u dogovoru sa upravom ipak ostao u Jašunji.

Kirov je u dogovoru sa upravom ubrzo krenuo sa analizom transfer pijace, prednost je to što je popularni "Boce" proteklih šest meseci bio na klupi tima, pa zna sa kojim igračkim kadrom raspolaže i gde se treba isti ojačati.

Prvi novajlija u aktuelnom prelaznom roku je Aleksandar Cekić, reč je o prednjem veznom igraču, koji po potrebi može da odgovori i zadacima na poziciji špica. Kroz karijeru je branio boje Lipovice, Grdanice, Čekmina i Moravca (Pečenjevce).

Republika

Foto: FK Jašunja

Drugarstvo i sloga je na visokom nivou

Cekić je povodom dolaska u Jašunju za naš portal izjavio:

- Drago mi je da dolazim u klub sa dugom tradicijom, čuo sam dosta o njima o drugarstvu i složnosti. Biće mi veoma drago da pomognem da se ostvari cilj, a to je povratak u viši rang. Usledio je poziv uprave kluba i taj poziv sam odlučio da prihvatim.

Nakon Cekića uprava je dogovorila i dolazak njegovom imenjaka, Mitića (25), koji je upravo prošlog leta iz Jašunje, nakon dve godine odlučio da se vrati u svoj matični klub, u Napredak 1986. Drugi novajlija može da podjednako dobro odgovori zadacima na poziciji štopera i beka.

U predstojećem periodu se može očekivati još novosti po pitanju dolaska igrača, ciljevi za novu sezonu su visoki, a isti se mogu ostvariti samo ukoliko se igrački kadar dobro ojača.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading