DOGOVOREN JE RASKID SARADNJE: Kirov i Jašunja se rastali u prijateljskom tonu!

Autor:

Sport

08.07.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni "Boce" je spreman za iskorak u karijeri.

DOGOVOREN JE RASKID SARADNJE: Kirov i Jašunja se rastali u prijateljskom tonu!

Foto: FK Jašunja

Odličan rad tokom prolećnog dela u Gradskoj ligi Leskovac je "naterao" klubove da pošalju ponude na njegovu adresu.

Republika

Fudbalski klub Jašunja se tokom zimske pauze u toku nedavno završene sezone odlučio za promenu na klupi tima. Ekipa je zimsku pauzu sa 18 osvojenih bodova provela na devetoj poziciji u ligi, plasman u donji deo tabele je naveo ljude u klubu na određene promene.

Tada je upućen poziv Aleksandru Kirovu, koji je od zime 2022. godine, pa sledećih godinu dana proveo na klupi Napretka (Bogojevce). Kirov je već bio član Jašunje, ekipu je sa klupe vodio od leta 2019. godine do zime 2021. godine. Popularni "Boce" je prihvatio da se vrati u Jašunju, i ispostavilo se to kao odličan potez.

Pod vođstvom Kirova ekipa je zabeležila sedam trijumfa, jedan remi i pet neuspeha, što je bilo dovoljno za 22 boda, odnosno na kraju sezone sve zbirno za sedmu poziciju na tabeli (40 osvojenih bodova). 

Kirov je za naš portal povodom rastanka sa ekipom Jašunje poručio:

- Zahvaljujem se rukovodstvu FK Jašunja i predsedniku Zoranu Iliću, koji je moj veliki prijatelj, na pruženoj prilici da vodim klub. Želim im puno sreće i uspeha u daljem radu, za mene je ovo teška odluka, ali život ide dalje, vreme je za neko novo iskustvo. 

Kirov, koji je kroz igračku karijeru bio član Radnika i Čelika iz Surdulice, Napretka iz Bogojevca, Bratsva (Zlokućane) i Jašunje punih šest godina, je sada slobodan u izboru nove sredine. 

Po informacijama do kojih je došla ekipa Nižih liga na Republici, Kirov je dobio par ponuda iz višeg ranga, i sada je na njemu da donese odluku gde će nastaviti svoju trenersku karijeru.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading