VELEOBRT: Saradnje je raskinuta pre mesec dana, ali je sada ista nastavljena?!

Autor:

Sport

02.08.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije kome je rečeno, već kome je suđeno..

VELEOBRT: Saradnje je raskinuta pre mesec dana, ali je sada ista nastavljena?!

Foto: FK Jašunja

Nekada se jednostavno dešava nešto što niko nije očekivao, ali ko zna zašto je to dobro.

Početkom meseca iz redova Jašunje stigla je informacija da će saradnja sa šefom stručnog štaba, zbog dogovora između dve strane biti raskinuta. Aleksandar "Boce" Kirov je započeo svoj drugi mandat na klupi člana Gradske lige Leskovac početkom kalendarske godine, do kraja prvenstva zabeležio je solidan učinak. Pod vođstvom Kirova ekipa je upisala sedam trijumfa, jedan remi i pet neuspeha, što je bilo dovoljno za 22 boda, odnosno na kraju sezone sve zbirno za sedmu poziciju na tabeli (40 osvojenih bodova). 

Kirov je radom u Jašunji zapao za oko određenim klubovima, ta vest je stigla i do njega, pa je na njegovu inicijativu dobio "čiste papire", kako bi se dobro poziciniorao u pregovorima sa zainteresovanim ekipama. 

U proteklih mesec dana dve zvanične ponude su stigle na adresu Kirova, pregovori su sa oba kluba započeti, ali do dogovora nije došlo. Kako se i u redovima Jašunje potraga za novim šefom stručnog štaba, došlo je do po mnogima neočekivanog raspleta. 

Republika

Foto: FK Jašunja

Boce i Jašunja nastavljaju zajedno

Aleksandar Kirov i Jašunja su nakon mesec dana od "raskida" opet zajedno. Popularni "Boce" je za naš portal povodom najnovijih dešavanja poručio:

- Imao sam poziv od dva kluba, mislio sam da će sve biti završeno i dogovoreno, ali smo "zapeli" oko nekih zahteva, i na kraju nije bilo saradnje. Predsednik Jašunje je moj dobar drug, čuli smo se, oni su i dalje imali "praznu klubu" i na kraju je došlo do ponovnog dogovora. Pričali smo o velikim ambicijama, uskoro ćemo krenuti sa sklapanjem igračkog kadra i nadam se uspešnoj sezoni. 

Vremena za manevar i sklapanje igračkog kadra u Jašunji ima dovoljno, do početka prvenstva je ostalo nešto malo više od mesec dana. Prednost za predstojeću sezonu je svakako što je Kirov već dobro upoznat sa uslovima i što se njegove visoke ambicije poklapaju sa klupskim.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading