UOČI STARTA NOVE SEZONE: Gradonačelnik posetio crveno-bele - u planu su radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška lokalne samouprave mnogo znači.

UOČI STARTA NOVE SEZONE: Gradonačelnik posetio crveno-bele - u planu su radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu!

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT prethodnu sezonu okončali su na poslednjoj poziciji superligaškog karavana i već od predstojećeg vikenda, nakon godinu dana pauze, ponovo će krenuti u borbu za bodove u okviru Prve lige Srbije.

Uoči starta nove sezone Novosađane je posetio gradonačelnik "srpske Atine", gospodin Milan Đurić. Prvog čoveka grada dočekal su predsednik kluba Dejan Slijpčević i generalni sekretar Ozren Dukić i tom prilikom vođeni su razgovori o poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu, a gradonačelniku je i prezentovana nova tribina sa 1.200 sedećih mesta.

Prvi čovek "gatovaca" je informisao prvog čoveka grada i o planovima vezanim za dalju izgradnju stadiona, a gradonačelnik je istakao zadovoljstvo onim što je video, ali i namerama čelnika kluba da buduća "GAT Arena" bude po ugeldu na evropske stadione za šta je neophodna i puna saradnja sa upravom grada Novog Sada.

 

Kada je reč o novoj takmičarskoj sezoni, kao što je već rečeno Mladost GAT će biti učesnik drugog stepena srpskog klupskog fudbala, a premijerni susret će odigrati na svom terenu u nedelju 6. avgusta sa početkom od 17.30 časova protiv sremskomitrovačkog Radničkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading