PRED NJIMA JE PAKLENI VIKEND: Dve provere u isto toliko dana - šampion pojačava ritam!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma se najbolje brusi kroz kontrolne mečeve.

PRED NJIMA JE PAKLENI VIKEND: Dve provere u isto toliko dana - šampion pojačava ritam!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Velika Plana okončali su trijumfalno što im je omogućilo da već od predstojeće jeseni krenu u borbu za bodove u višem rangu takmičenja, Podunavskoj okružnoj ligi.

Tokom dana, rukovodstvo kluba je informisalo navijače da se u prodaju puštaju seznske karte za takmičarsku 2023/24 godinu, a samo par sati kasnije iz Rakinca stižu nove važne informacije. 

Naime, nakon poraza u kontrolnom duelu protiv ŽSK-a iz Žirovnice (1:3), ekipa Omladinca će predstojećeg vikenda odigrati dva pripremna susreta. U subotu 5. avgusta sportski kolektiv iz Rakinca gostuje ekipi Grizlija ML iz Saravanova. Popularni "narandžasti", inače osvajači duple krune za 2021. godinu kada su osvojili Šumadijsku okružni ligu i šumadijski kup ugostiće šampione Ppštinske lige Velika Plana iz prethodne takmičarske godine.

Samo dan kasnije, u nedelju 6. avgusta na stadionu "Široki potok" gostovaće Karađorđe iz Vučića koji se već 13 sezona takmiči u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Sezonke ulaznice Omladinca iz Rakinca

 

- Prijateljski mečevi:

Grizli ML (Saranovo) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: u Saranovu

Datum: Subota, 5. avgust

Početak: 18 časova

Omladinac (Rakinac) - Karađorđe (Vučić)

Stadion: "Široki potok"

Datum: Nedelja, 6, avgust

Početak: 18 časova

Uoči predstojećih duela, iz redova Omladinca u izjavili:

- Izvukli smo pouke iz prethodnog poraza. Već u narednoj utakmici radićemo na ispravkama kao što je fokus na realizaciji stvorenih šansi za gol. Idemo kao i do sada da iz svake utakmice izvučemo maksimum koji daje pozitivan rezultat. Verujemo u nas i u ono što radimo. Polako i sigurno sklapamo mozaik ekipe koja će istrčati na teren 20. avgusta u prvom kolu POL protiv ekipe Železničar iz Kusatka. Pozivamo naše navijače, ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju da podrže naše momke.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading