UOČI PREMIJERE U ZEMUNELU: Dorćolci u Sremu utvrđuju red vožnje za narednu sezonu - GSP Polet gostuje u Belegišu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i za generalnu probu.

UOČI PREMIJERE U ZEMUNELU: Dorćolci u Sremu utvrđuju red vožnje za narednu sezonu - GSP Polet gostuje u Belegišu!

Foto: FK Podunavac Belegiš

Svega sedam dana ostalo je do starta nove sezone u srpskoligaškom fudbalu.

U sklopu priprema za predstojeću takmičarsku godinu u subotu 5. avgusta na stadionu u Belegišu, trenutni stepen forme testiraće domaća ekipa Podunavca i GSP Polet sa Dorćola.

Sastav iz Belegiša prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Vojvodina okončao je na sedmoj poziciji sa skorom od devet pobeda, isto toliko poraza i deset remija. Učinak Podunavca mogao je biti i bolji da u samom finišu sezonu, u poslednjih pet mečeva nisu doživeli tri poraza. 

Sa druge strane, Dorćolci su u okviru Beogradske zone zauzeli drugu poziciju čime su obezbedili plasman u viši rang takmičenja, beogradsku grupu srpskoligaškog karavana, a ambicije GSP Poleta svakako nisu samo puko učešće u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Pripreme za novu takmičarsku godinu ulaze u samu završnicu, a treneri će u subotu imati prilike da uoče eventualne nedostatke koje treba ispraviti u poslednjoj nedelji uoči premijernih mečeva.

Foto: FK Podunavac Belegiš

Sve je spremno za generalnu probu

 

- Prijateljska utakmica:

Podunavac (Belegiš) - GSP Polet Dorćol (Beograd)

Stadion: u Belegišu

Datum: Subota, 5. avgust

Početak: 10 časova

Da podsetimo, ekipa Podunavca u prvom jesenjem koju u okviru Srpske lige Vojvodina dočekuje Železničar iz Inđije, dok će GSP Polet Dorćol prvi meč nakon dve godine u Srpskoj ligi Beograd, odigrati u "Zemunelu" protiv Teleoptika,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading