ŠAMPIONSKA SEZONA JE ARHIVIRANA: Borac se sprema za nove sportske poduhvate!

Autor:

Sport

04.08.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpskoligaš se polako vraća na staze stare slave.

ŠAMPIONSKA SEZONA JE ARHIVIRANA: Borac se sprema za nove sportske poduhvate!

Foto: FK Borac Bivolje

Nakon osam godina provedenih u nižem rangu, tim iz Bivolja je prošle sezone stigao do šampionskog pehara, i time je izborio plasman u Prvu rasinsku okružnu ligu.

Veliki uspeh zabeležio je Borac u sezoni 22/23 kada je sa učinkom od 24 trijumfa, tri remija i isto toliko poraza osvojio prvo mesto na tabeli, plasman u viši rang je izboren sa deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Izazovi u okružnoj ligi će svakako biti veći u odnosu na prethodne, pa iz toga razloga uprava radi na jačanju igračkog kadra.

U dosadašnjem toku transfer pijace zvanično je dres Borca obuklo pet novih lica. Filip Milanović je stigao iz redova Vitanovca kako bi ojačao napad ekipe, Stefan Jovanović iz kruševačkog Trajala će ojačati golmansku liniju, Ivan Đorđević iz Mudrakovca igra na poziciji beka. Seriju pojačanja nastavio je Danilo Smiljković koji je u prethodnom periodu nastupao za Gaglovo, on takođe pokriva poziciju beka na terenu, dok je Nemanja Aleksić stigao da ojača sredinu terena. 

Republika

Foto: FK Borac Bivolje

Borac je spreman za novu sezonu

Nekolicina igrača se trenutno nalazi na probu u Bivolju, prvenstvo okružne lige startuje 12. avgusta, pa je na upravi kluba da što pre donese odluku u vezi dogovora sa fudbalerima kako ne bi došli u situaciju da sklapaju tim u toku šampionata.

Što se tiče planova Borca za predstojeću sezonu, tim iz Bivolja je nekada bio član Srpske lige Istok, u Zoni Zapad je nastupao u takmičarskoj 14/15 godini, svakako da uprava želi da vrati klub na staze stare slave, i da se za početak stigne do plasman u zonski rang.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading