TRANSFER BOMBA U BAĆEVCU: Kapiten srpskoligaša menja crveno-beli dres za boje BSK-a!

Autor:

Sport

04.08.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov dolazak je ozbiljno pojačanje.

TRANSFER BOMBA U BAĆEVCU: Kapiten srpskoligaša menja crveno-beli dres za boje BSK-a!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Plasman u Beogradsku zonu je dodatno motivisao ljude oko i unutar kluba da rade još jače kako bi se tim što kvalitetnije predstavio u višem rangu.

Uspeo je da sačuva tim iz Baćevca igrački kadar iz prošle sezone, bio je spreman da nastavi gde je stao u takmičarskoj 21/22 godini, i spremao se za napad na šampionski pehar i plasman u viši rang, ali je sve to promenila odluka čelnih ljudi FS Beograda. BSK je "pobedio" na tenderu za popunu Beogradske zone i time je izborio igranje zonske lige za predstojeće prvenstvo.

Što se tiče igračkog kadra, jedina zvanična novina jeste i jedan od većih dolazaka u redove BSK-a. Novi fudbaler tima iz Baćevca postao je nekadašnji član Crvene zvezde, igrač koji je sa klubom sa "Marakane" osvojio i šampionski pehar, Roberts Omega. 

Najnovija akvizicija uprave BSK-a, u aktuelnom prelaznom roku je Nikola Mikić (23) koji dolaz iz redova Sinđelića iz Beograda, gde je nosio kapitensku traku oko ruke. Reč je o fudbaleru koji spada u kategoriju "mlađih", ali je u Srpskoj ligi Beograd pokazao veliku zrelost i iskustvo, i u njoj je znao da napravi ozbiljnu razliku sa tim u kojem je nastupao.

Republika

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Nikola Mikić

Mikić igra na poziciji zadnjeg veznog, i što bi se reklo njegovim dolaskom će biti "sve kapije zaključanje". Nikola je karijeru započeo u ekipi Beograda, nakon toga je bio član Brodarca, Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, Jagodine, Jedinstva iz Surčina i Sinđelića iz Beograda, odakle i dolazi u Baćevac i gde je proveo prethodnih godinu dana.

Dolaskom Mikića, igrački kadar BSK-a je dobio dodatnu dimenziju na sredini terena. Prvenstvo za tim iz Baćevca počinje 13. avgusta kada ih očekuje gostovanje sastavu OFK Žarkova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading