VELIKE VESTI ZA BAĆEVČANE: Nakon dolaska Omege Robertsa stigla je informacija koja je dovela euforiju do usijanja!

Autor:

Sport

26.07.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od pre par trenutaka i zvanično!

VELIKE VESTI ZA BAĆEVČANE: Nakon dolaska Omege Robertsa stigla je informacija koja je dovela euforiju do usijanja!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Dve nimalo lake sezone su iza tima iz Baćevca, ali se nadaju u klubu da je ovo početak lepih vesti.

Republika

Fudbalski klub BSK 1926 iz Baćevca je poslednje dve sezone član Prve beogradske lige (grupa B), pre toga je tim vezao tri godine u Beogradskoj zoni. U nedavno završenom prvenstvu ekipa je osvojila 66 bodova, baš kao i prvak, Budućnost iz Dudovice, ali je zbog slabijeg međusobnog skora ostala na drugoj poziciji na tabeli.

Pre par dana obelodanjen je dolazak nekadašnjeg člana Crvene zvezde, igrača koji je sa klubom sa "Marakane" osvojio i šampionski pehar, Roberts Omega. Dolazak bivšeg člana crveno-belih je obradovao veliki broj simpatizera tima iz Baćevca, a danas je stigla informacija koja je dodatno podigla euforiju u redovima BSK-a.

Fudbalski klub Šušnjar iz Konatica odlučio je da odustane od takmičenja u Beogradskoj zoni, što je dovelo do jednog slobodnog mesta, za koje je izvršena i licitacija koja se održala danas. U upravi BSK-a je odlučeno da se izađe "na tender" a pre par trenutka je stigla informacija da je tim iz Baćevca i zvanično dobio ulaznicu za zonski rang takmičenja.

Republika

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Novi "BG zonaš"

Iz redova BSK-a su za naš portal povodom ulaska u zonu poručili:

- Nismo imali sportske sreće da kroz prvenstvo izborimo plasman u viši rang, pojavila se opcija da kroz licitaciju stignemo do cilja koji smo zacrtali prošle godine i izašli smo "na tender". Glavni razlog licitacije jeste to što smo sačuvali ceo igrački kadar na okupu, pripremali smo se da napadnemo pehar u Prvoj beogradskoj ligi, ali smo ipak uspeli da domognemo zone za sledeću sezonu. Radujemo se povratku u dobro poznatu ligu, ostaje nam samo da sredimo priču oko terena, a do tada "naš dom" su tereni na Adi. 

Ekipa BSK-a je iz zone u sezoni 20/21 ispala sa 11. pozicije, tada nisu imali sreće jer je takmičenje napustilo čak deset timova, može se reći da su "nesrećno" ispali, pa se ovom prilikom fudbalskom klubu iz Baćevca vratilo da "srećno" uđu u viši rang. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading