NOVI POVRATNIK U REDOVIMA CRNO-BELIH: Igrač koji je u prvom mandatu ostvario odličan učinak!

Autor:

Sport

26.07.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan dodatno jača svoj tim!

NOVI POVRATNIK U REDOVIMA CRNO-BELIH: Igrač koji je u prvom mandatu ostvario odličan učinak!

Foto: FK Partizan Majur

Uprava kluba pažljivo radi na sklapanju igračkog kadra za predstojeću sezonu. 

Republika

Tim iz Majura je u nedavno završenom prvenstvu Pomoravske okružne lige osvojio 42 bodova, što je bilo dovoljno za plasman na 14. poziciju na tabeli, samo dva mesta iznad zone ispadanja. Uprava kluba je tokom letnjeg odmora postavila visoke ciljeve za sledeću sezonu, a da bi se isti ostvarili neophodno je jačanje igračkog kadra.

Prvo pojačanje crno-belih u aktuelnom prelaznom roku bio je Stefan Simonović, reč je o povratniku u redove Partizana koji igra na poziciji centralnog beka. Druga akvizicija uprave bio je Miroslav Simić, koji takođe spada u redove povratnika, i on pokriva bekovska mesta na terenu. 

Treće pojačanje Partizana promovisano je juče, reč je o Branislavu Stojkoviću (24) koji dolazi iz redova Sloge (Voljavče). Stojković je još jedan povratnik u dres crno-belih, koji se vraća kako bi opet zauzeo svoje mesto između stativa. 

Republika

Foto: FK Partizan Majur

Stojković Branislav

Dvadesetpetogodišnji golman je branio u Moravi iz Kočinog sela, zatim je stigao u Majur gde je imao znajačnu ulogu u visokom plasmanu u Pomoravskoj okružnoj ligi, iste godine je pozvan i u reprezentaciju lige. Nakon toga je otišao u Slogu, gde je takođe imao zapaženu ulogu, mnogo puta je "čupao" utakmice svojim odbranama. Reč je o jednom od najboljih golmana u tom rangu, i svakako će dosta značiti njegov povratak u dres Partizana. 

Početak prvenstva se polako približava, letnji prelazni rok je i dalje aktuelan, pa se može očekivati još novih lica u crno-belom taboru.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading