ISTORIJSKI PLASMAN "NIJE" ZADOVOLJIO APETITE KLUBA: U redovima Mladog Borca žele da nastave napredak!

Autor:

Sport

25.07.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast upravi na angažovanju!

ISTORIJSKI PLASMAN "NIJE" ZADOVOLJIO APETITE KLUBA: U redovima Mladog Borca žele da nastave napredak!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U poslednje četiri godine ekipa Mladog Borca je promenila čak četiri ranga takmičenja, u nedavno završenom prvenstvu je ostala u istom, ali je ostvaren istorijski uspeh.

Republika

Tim iz Sedlara je u nedavno završenom prvenstvu Zone Zapad sa 35 osvojenih bodova stigao do sedme pozicije na tabeli. Uprava kluba je sezonu okarakterisala i više nego uspešnom, kako se može čuti iz redova Mladog Borca, "najmanje selo" ne samo da je učestvovalo u zoni, već je završilo u gornjem delu u prvenstvu.

Odmah po završetku prvenstva dogovoren je početak radova na polju infrastrukture, krenulo se sa ugrađivanjem zalivnog sistema, a odrađeni su i određeni radovi na prostorijama kluba. Što se tiče plana priprema, uprava je odlučila da igračima dopusti još nedelju dana odmora, pa su se oni na prozivci projavili 18. jula.

Nakon dva treninga, odrađena je i prva prijateljska utakmica u kojoj je rival igračima Mladog Borca bio sastav Sinđelića iz Grabovca. Na poluvremenu je tim iz Sedlara vodio minimalnim rezulatom, ali je kasnije fizička sprema rivala došla do izražaja, koji je na kraju slavio sa 4:1. Sledeće provera zakazana je za 29. jul kada će u Milivi biti odigran meč sa timom Budućnosti. Što se tiče novajlija u igračkog kadru, za sada su promovisana tri nova lica u dresu Mladog Borca. 

Srećko Petrićević (28) prvo je predstavljeno pojačanje u redovima Mladog Borca, reč je o igraču koji pokriva krilne pozicije, od od 2008. do 2021. godine bio je član OFK Napretka iz Markovca, dok je proteklih godinu dana branio boje Mladosti (Dublje).

Druga akvizicija uprave u aktuelnom prelaznom roku je Dragan Ljubisavljević (28) koji se nakon dve i po godine provedene u redovima 21. Oktobra odlučio da je vreme za promenu sredine. Ljubisavljević pokriva poziciju štopera, ali mu nisu strani ni zadaci na mestu zadnjeg veznog. Kroz karijeru je bio član Kolonije (Kragujevac), Jadrana (Kragujevac), Resavca (Subotica), Sinđelića (Grabovac), Radničkog iz Svilajnca i Jedinstva.

Triling dosadašnjih predstavljenih pojačanja zatvara Uroš Pavlović (22), reč je o mladom, ali perspektivnom fudbaleru koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Kroz karijeru Pavlović je bio član Radničkog iz Svilajnca i Vinogradara iz Crkvenca.

Uprava je novajlijama poručila da im želi puno sreće, uspeha i što je najvažnije zdravlja, kako bi se na pravi način prezentovali u novom dresu i u novoj sredini.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading