U BELOTINCU SE RADI PUNOM PAROM: Bilans prelaznog roka je za sada "plus dva"!

Autor:

Sport

25.07.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest novih lica je obuklo dres tima.

U BELOTINCU SE RADI PUNOM PAROM: Bilans prelaznog roka je za sada "plus dva"!

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Već šest sezona tim iz Belotinca se takmiči u zonskom rangu takmičenja, ali će u predstojećem prvenstvu zbog reorganizacije lige plasman na tabeli biti posebno važan.

Republika

Fudbalski klub Naša Krila 1936 je u prošloj sezoni Zone Centar sa učinkom od 13 trijumfa, tri remija i 14 poraza stigao do plasmana na šestu poziciju na tabeli. Posle završetka takmičarskih mečeva uprava je odradila analizu igračkog kadra i uvidela je na kojim pozicijama je timu potrebna "sveža krv".

Šef stručnog štaba, Ivan Golubović je prozivku igrača održao 16. jula, tom prilikom simpatizeri kluba imali su prilike da vide fudbalere koji će u predstojećoj sezoni braniti boje njihovog kluba. 

Vasilije Perović (Delijski Vis), Marko Stojković (Delijski Vis), Sava Stojičić (OFK Sinđelić), Filip Živadinović (Zemljoradnik Balajnac), Nemanja Veljković (Novoselac) i Marko Miljković (Delijski Vis) su dosadašnja predstavljena pojačanja tima iz Belotinca.

Republika

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

 

Pored šest novajlija, uprava kluba je obavestila svoje navijače da je došlo do raskida saradnje sa četiri igrača. Vladan Stojić odlučio je da karijeru nastavi u ekipi Car Konstantin iz Niša, Veljko Mirović je obukao dres Medoševca, Darko Živković takođe više nije član tima iz Belotinca. "Najveći" odlazak je svakako Nemanja Živić, drugi strelac tima u protekloj sezoni, koji je nakon razgovora sa ljudima iz kluba odlučio da "fudbal" nastavi na drugoj adresi. 

Što se tiče plana priprema, uprava je u dogovoru sa trenerom zakazala četiri kontrolne utakmice, jedna je već odigrana protiv Palilulca iz Niša i tada je tim iz Belotinca slavio rezultatom 3:2. Do početka prvenstva na programu su još tri duela, rivali će biti tim Rajko Mitić iz Bele Palanke (30.07), Knez Selo (06.08) dok je premijera pred početak sezone zakazana za 13. avgust protiv Pukovca. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading