NOSIO JE DRES SA VELIKIM USPEHOM: Sada je došlo vreme i da na klupi Turekovca stigne do određenih "visina"!

Autor:

Sport

25.07.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je novi šef stručnog štaba.

NOSIO JE DRES SA VELIKIM USPEHOM: Sada je došlo vreme i da na klupi Turekovca stigne do određenih "visina"!

Foto: FK Turekovac

Na stadionu "Lotrin Gaj" stižu igrači koji bi trebali da podignu ciljeve u predstojećoj sezoni.

Republika

Uprava fudbalskog kluba Turekovac radi punom parom, u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka pristigli su Aleksandar Bakterović, Vlada Stojilković, Marko Nikolić i Marko Stanojević.

Da se u redovima člana Gradske lige Leskovac radi na visokom nivou pokazalo se i po imenima na listi novajlija, reč je o igračima koji poseduju određeno iskustvo, i koji su dobijali ponude od dosta "jačih" klubova, ali su ipak odlučili da "stanuju" na stadion "Lotrin Gaj".

Uprava kluba je odlučila da u novu sezonu uđe sa novim šefom stručnog štaba, na tu poziciju postavljen je Ninoslav Stanković. Reč je o nekadašnjem prekaljenom igraču prvog tima, kada je ekipa Turekovca bila u znatno jačem takmičenju. U okolini Leskovca se za Stankovića priča da "ima fudbal u malom prstu", pa se može uvideti da je Turekovac dobio trenera sa kojim će svim silama napasti viši rang. 

Republika

Foto: FK Turekovac

Ninoslav Stanković

Stankoviću će ovo biti prvi zvanični angažman na poziciji trenera, u igračkoj karijeri se naosvajao turnira u malom fudbalu, a zapažene role imao je upravo u dresu Turekovca "na travi" 90-tih godina kada se ekipa takmičila u tadašnjem trećem rangu takmičenja.

Trenutno se ekipa nalazi u pripremnom periodu, a predstojećeg vikenda trener Stanković će imati priliku da vidi svoje igrače na delu u prijateljskoj utakmici sa sastavom Radničkog Pertate. Početak meča zakazan je za 17 časova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading