U PORODINU SE SPREMAJU ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Uprava kluba radi veliki posao!

Autor:

Sport

25.07.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostanak najboljeg strelca je svakako veliki plus za iskušenja koja očekuju tim.

U PORODINU SE SPREMAJU ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Uprava kluba radi veliki posao!

Foto: FK Mladost Porodin

Početkom meseca ekipa je krenula sa prijateljskim susretima kako bi uprava uvidela sa kojim igračkim kadrom raspolažu za predstojeću sezonu.

Republika

Bivši član Međuopštinske lige "Mlava", tim Mladosti iz Porodina se već četiri godine takmiči u Opštisnkoj ligi Žabari. U nedavno završenom prvenstvu stigli su do četvrte pozicije, što ih je ostavilo "kratke" za osam bodova od liderskog mesta. Uprava kluba je takmičarsku 22/23 godinu okarakterisala delimično kao neuspešnu, pa je iz tog razloga nešto ranije započela pripreme za nova iskušenja.

U dosadašnjem toku pripremnog perioda sastav Mladosti je odigrao četiri prijateljska meča i tom prilikom je zabeležen učinak od tri trijumfa i jednog remija. Stručni štab je video gde "fali", pa je iz toga razloga i krenuo sa dovođenjem novajlija u igrački kadar.

Republika

Foto: FK Mladost Porodin

U Porodinu vlada porodična atmosfera

Prvi novajlija koji je stigao u Porodin bio je Stefan Ilić koji je u prethodnom periodu nastupao za Proleter iz Vranova, i igra na poziciji štopera. Sa Ilićem će nakon Vranova svlačionicu i u redovima Mladosti deliti Darko Radojević, koji će predstavljati ogromno pojačanje. Jasmin Petković, Žarko Dobrosavljević, Stefan Savić i Stefan Milenković su takođe nova lica u dresu "plavih".

Veliki posao uprava kluba uradila je i time što je dogovoren nastavak saradnje sa Markom Veselinovićem, reč je o prvom strelcu lige koji je odlučio da i u predstojećoj sezoni brani boje tima iz Porodina.

Imajući u vidu dosadašnje aktivnosti kluba u aktuelnom prelaznom roku, u Porodinu se spremaju za napad na sam vrh tabele u predstojećoj sezoni. Dolazak iskusnih i proverenih igrača, uz sačuvan kostur ekipe od prošle takmičarske godine, daje nadu simpatizerima Mladosti da je možda došlo vreme da se opet takmiče u međuopštinskom društvu.

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading