PLANTAŽERI UPALILI MOTORE: Cilj za predstojeću sezonu je plasman u gornji deo tabele!

Autor:

Sport

25.07.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet novih lica u igračkom kadru.

PLANTAŽERI UPALILI MOTORE: Cilj za predstojeću sezonu je plasman u gornji deo tabele!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Početak nove sezone u Zoni Jug se polako bliži, uprava Plantaže uveliko radi kako bi igrački kadar bio spremljen za izazove u novoj takmičarskoj godini.

Republika

Najvažnije pitanje za novu sezonu je rešeno pre desetak dana, uprava je promovisala Dejana "Petena" Stojanovića za novog šefa stručnog štaba, pre toga je igrački kadar osvežen sa dva nova igrača. Jovica Mitić prvi je zadužio opremu Plantaže, a nakon njega na isti potez se odlučio i Stefan Stojanović

Uprava je nastavila sa jačanjem igračkog kadra, treći novajlija kluba je Nikola Prokopović (19), koji je već bio deo Plantaže, i koji je upravo u njihovom dresu napravio prve seniorske korake. Poslednjih šest meseci proveo je u redovima Radana (Lebane), reč je o igraču kojeg krasi velika borbenost, kreativnost i odlična tehnika. U mlađim kategorijama bio je član Dubočice i škole fudbala Šampion 2014.

Posle odlaska čuvara mreže iz Donjeg Stopanja, uprava je krenula u potragu za novom "jedinicom", ali je na kraju u protekloj sezoni sav teret pao na mladog lokalnog momka, Đoleta. Veliki pritisak je bio na njemu, pa su plantažeri odlučili da ojačaju poziciju golmana, i izbor je pao na MIloša Ivanovića (25). Njegova biografija sama govori o njegovom kvalitetu, bio je član Javora, Tutina, Radnika, Radničkog, Dubočice, Vlasnije, Radana..

Peti novajlija u redovima Plantaže je Strahinja Ignjatović (19), koji igra na poziciji krila i bolje se služi desnom nogom. Igrao je za mlađe kategorije Sloge iz Leskovca, a pravi i puni potencijal pokazao je u omladincima Dubočice gde je sa Prokopovićem činio strašan tandem. Uprava kluba je prošle godine pokušala da ostvari saradnju sa Ignjatovićem, ali se tada kockice nisu poklopile.

Nema sumnje da su u redovima Plantaže ozbiljno shvatili kvalitet ekipa naredne sezone koje će se takmičiti u Zoni Jug, i iz tog razloga se radi na sklapanju što jačeg igračkog kadra, kako bi se ostvario što bolji plasman na tabeli. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading