DVA NOVA LICA U IGRAČKOM KADRU: Pobeda iz Goloboka je krenula sa jačanjem igračkog kadra!

Autor:

Sport

25.07.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava ne želi da im se ponovi nedavno završena sezona.

DVA NOVA LICA U IGRAČKOM KADRU: Pobeda iz Goloboka je krenula sa jačanjem igračkog kadra!

Foto: FK Pobeda Golobok

Uspeo je tim iz Goloboka da se trijumfom u poslednjem kolu nedavno završenog prvenstva spasi ispdanja u niži rang.

Republika

Fudbalski klub Pobeda je u poslednjih deset godina redovni učesnik Podunavske okružne lige, osim u sezoni 21/22 kada je nakon osvajanja Jaseničke opštinske lige izboren ponovni povratak u okružni rang takmičenja. Učinak od 12 trijumfa, pet remija i 13 poraza bio je dovoljan da se sačuva status u ligi, ali je sada na upravi da ojača igrački kadar, kako tim ne bi strahovao do poslednjeg kola po pitanju članstva u prvenstvu.

Prvo pojačanje uprave za predstojeću sezonu je Miloš Gitarić (30) koji dolazi iz redova Osipaonice, prošlogodišnjeg prvaka Prve gradske lige Smederevo. Gitarić je u okolini poznat po veoma jakom i silovitom šutu, igra na poziciji centralnog odbrambenog igrača, a po potrebi može da odgovori zadacima na bekovskom mestu. 

U predstojećoj sezoni igrački kadar će biti ojačan i za novo-staro lice, Ognjen Stanković (20) je član tima iz Goloboka od zimskog prelaznog roka 2020. godine, ali je zbog privatnih obaveza bio odustan tokom prolećnog dela prvenstva u nedavno završenoj sezoni. Igra na poziciji centralnog defanzivca i beka, reč je o mladom igraču koji je željan fudbala i dokazivanja, i sigurno će dosta značiti jer je dobro upoznat sa klubom. 

Juče je u sklopu priprema za novu sezonu odigrana i prva prijateljska utakmica, na stadionu "Kolonija" rival Pobedi iz Goloboka bio je sastav Radnika iz Smederevske Palanke, duel je završen remijem, rezultat je posle 90 minuta igre glasio 3:3.

U predstojećem periodu u planu je odigravanja još par kontrolnih utakmica kako bi se igrački kadar što bolje uigrao za iskušenja koja ih očekuju u predstojećoj sezoni, tu će naravno biti i perioda treninga u kojima će stručni štab pokušati da nadomesti nedostatke kod fudbalera.

BONUS VIDEO: 


 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading