ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PONOVO DOMINIRAO: Fanstastični Nišlija ušao u igru sa klupe i napravio pravu pometnju! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentaitvac beleži fenomenalne partije.

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PONOVO DOMINIRAO: Fanstastični Nišlija ušao u igru sa klupe i napravio pravu pometnju! (VIDEO)

Foto: PAOK FC/X

Fudbaleri PAOK-a iz Soluna ostvarili su veliku pobedu nad ekipom Panatinaikosa rezultatom 4:1 u meču 35. kola grčkog prvenstva. Ovom pobedom, PAOK je zadržao prvu poziciju na tabeli sa 77 bodova, što je dva boda više nego AEK iz Atine, četiri više od Olimpijakosa i čak šest bodova više od četvrtoplasiranog Panatinaikosa.

Srpski reprezentativac Andrija Živković bio je neosporna zvezda meča, ulazeći u drugom poluvremenu umesto Brazilca i odmah pokazavši svoj talenat. Već u 72. minutu postigao je gol sa bele tačke, a potom je u 89. minutu asistirao za gol koji je praktično overio pobedu solunskog kluba. Uz to, Živković je još jednom zatresao mrežu rivala u 92. minutu, pokazujući izuzetnu efikasnost i odlučnost.

 

 

PAOK je poveo u 37. minutu golom Taisona, a na poluvremenu je rezultat bio 1:0 u korist domaćina. Panatinaikos je uspeo da smanji zaostatak golom Aleksandera Jeremejefa na asistenciju Filipa Mladenovića u 78. minutu, ali je PAOK brzo odgovorio i završio meč sa ubedljivom prednošću od 4:1.

Ovom pobedom, PAOK je potvrdio svoju dominaciju u grčkom prvenstvu i nastavio da se bori za osvajanje titule. S obzirom na sjajnu formu i talenat koji je pokazao Andrija Živković, očekuje se da će solunski tim imati još uspešniju sezonu u nastavku takmičenja. Sjajni Nišlija tempira formu za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i sigurno će se igra Orlova dosta oslanjati na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading