RODITELJI BARBARE BOBAK PROGOVORILI O DARKU LAZIĆU: Pojavili se na ćerkinoj promociji, pa sve ostavili BEZ TEKSTA!

Autor:

Zabava

15.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica kompletirala je svoj album, a njeni roditelji su progovorili o nesuđenom zetu!

RODITELJI BARBARE BOBAK PROGOVORILI O DARKU LAZIĆU: Pojavili se na ćerkinoj promociji, pa sve ostavili BEZ TEKSTA!

Foto: ST/D.Kadić

Pevačica Barbara Bobak danas je izbacila drugi deo svog prvog albuma, koji nosi naziv "Barbarizam". Novih pet pesama kompletiralo je njen projekat, a pevačica se na društvenoj mreži Iks požalila da joj je zbog velikog interesovanja publike zablokirao Instagram i da dva sata ništa nije mogla tamo da objavi.

Promociju je napravila u svom rodnom kraju, na koju je došla u fijakeru, obučena kao kaubojka. 

Na promociji su se našli i njeni roditelji, Svetlana i Saša, koji su priznali da priželjkuju njenu udaju i dan kad će im ona podariti unučiće. 

Roditelji Barbare Bobak, Svetlana i Saša, svakako su ponosni na poslovne uspehe svoje mezimice, ali ne kriju i koliko priželjkuju njenu udaju, te dan kada će im ona podariti unučiće.

- Naravno da želimo, želimo mi i unučiće i zeta, to je nešto što joj tek sledi. Najvažnije (je) da zet nju poštuje, da je voli, čuva i da prihvati nju takvu kakva je i tu njenu ogromnu energiju, da uspe da je isprati. Verujemo da takav postoji, ali se još nije pojavio - rekli su kroz osmeh, a onda se dotakli Darka Lazića, Barbarinog bivšeg momka:

- Nije bio zet, da je trebalo da bude, ostao bi. Upoznali ga jesmo, ali ne bi govorili dalje o njemu - istakli su oni.

- Ona je stalno pevala kad je bila mala, ali nismo mislili da će joj to postati poziv. Nismo imali pevače u familiji, ali eto, iznenadila nas je. Mi smo srećni, ali ne zbog samog uspeha, već zato što je ona srećna u svemu tome - naglasili su za "Informer".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading