PLANTAŽERI REŠILI PITANJE TRENERA: U novu sezonu sa proverenim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

17.07.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Peten" stigao u Donje Stopanje!

PLANTAŽERI REŠILI PITANJE TRENERA: U novu sezonu sa proverenim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Fudbalski klub Plantaža već dve sezone takmiči se u Zoni Jug, u nedavno završenom prvenstvu je ostvaren plasman na šestu poziciju, što je veliki napredak u odnosu na prvu godinu u zonskom rangu kada je tim završio na 12. mestu na tabeli. 

Republika

Nadali su se u Donjem Stopanju da će saradnja sa Goranom Đorđevićem biti nastavljena i u predstojećoj sezoni, ali je došlo do raskida saradnje. Sezonu na klupi Plantaže je završio delimično uspešno, a zatim je odlučio da prihati ponudu novog zonaša i da sedne na klupu ekipe Dinamo Jug. 

Uprava kluba je duže vreme u potrazi za trenerom sa kojim će saradnja biti ostvarena na duži vremenski period, nakon ostavke Bojana Zdravkovića, koji se zadržao na klupi, od tada su svi "novi" šefovi stručnog štaba bili u epizodama. 

Mislili su u Plantaži da je sa Đorđevićem "to to", ali se ispostavilo ipak da će u sezonu ući sa novim šefom stručnog štaba. Kako vremena nije bilo puno, uprava kluba je nakon sagledavanja raspoloživih opcija odlučila da odabere Dejana "Petena" Stojanovića za novog trenera. 

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Dejan Stojanović - Peten

Stojanović je trenerskim poslom krenuo da se bavi 2000. godine u omladinskoj školi fudbala Lemind, nakon tri godine je preuzeo pionirsku selekciju Dubočice, zatim je na istom mestu bio na klupi i kadetske selekcije. Prvi angažman u seniorima imao je takođe u Leskovcu, gde je na klupi Dubočice u sezoni 2009/2010 zauzeo peto mesto na tabeli. Kroz karijeru je bio član većeg broja klubova, a poslednji angažman imao je u redovima Mladosti.

Očekivanja u redovima Plantaže za predstojeću sezonu su velika, ekipa je u nedavno završenom prvenstvu tokom zimske pauze bila pri samom vrhu tabele, ali je kasnije serijom slabijih rezultata došlo do pada na tabeli. Možda je sa Stojanovićem na klupi vreme za iskorak i novu promenu lige.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading