U REDOVIMA VOJE GAČIĆ KRENULO "DOKAZIVANJE": Serija prijateljskih utakmica je otvorena trijumfom nad novim članom PFL-a!

Autor:

Sport

17.07.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Budućnosti je u prvom poluvremenu olako shvatio protivnika..

U REDOVIMA VOJE GAČIĆ KRENULO "DOKAZIVANJE": Serija prijateljskih utakmica je otvorena trijumfom nad novim članom PFL-a!

Foto: FK Voja Gačić

Ciljevi za predstojeću sezonu su postavljeni, sada je na upravi i igračima da svi zajedno krenu ka ostvarenju istih.

Republika

Fudbaleri Voje Gačić 12. jula započeli su pripreme za sezonu koja ih očekuje, na prvoj prozivci i treningu pojavilo se 20-tak igrača, uz nekolicinu opravdano odsutnih. Ekipa pod vođstvom trenera Miodraga Gačića je odradila prvi trening na terenu sa veštačkom travom SC "Strelište", a nakon istog šef stručnog štaba je za naš portal poručio:

- Nakon kraćeg sastanka krenuli smo sa radom na terenu, biće ovo jedna sasvim druga ekipa u odnosu na prošlu sezonu, morali smo da se zahvalimo još nekim igračima kako bi otvorili prostor za naše mlade nade. Na probi su nam četiri fudbalera sa kojima ćemo u narednom periodu najverovatnije dogovoriti saradnju.Ne želimo da gomilamo igrački kadar, ali želimo momke koji imaju pored fudbalskih i ljudske kvalitete. Cilj je da ove godine ispunimo cilj, a to je plasman u viši rang, te smo zato i krenuli nešto ranije sa pripremama. Očekuje nas zeštok rad i igraće najspremniji.

U nedelju, 16. jula odigrana je i prva prijateljska utakmica, rival sastavu Voja Gačić bio novi član PFL-a, Budućnost iz Banatskog Brestovca. Utakmica između dva tima je odigrana u nešto izmenjenim sastavima, ali su treneri iskoristili ovaj susret kako bi videli sa kojim snagama raspolažu.

Bolje se u ovom duelu pokazao tim Voje Gačić koji je seriju prijateljskih utakmica otvorio trijumfom rezultatom 5:3. Domaći sastav je nešto slabije ušao u meč, što su gosti iskoristili i uspeli su da dođu do prednosti od dva gola. Trgli su se igrači Budućnosti u drugom delu, ali su i fudbaleri Miodraga Gačića odigrali sa dosta želje i zalaganja, što ih je i dovelo do trijumfa.

Budućnost (Banatski Brestovac) - Voja Gačić 3:5 (0:2)

Strelci: Za Budućnost: M. Stanojković x2, Milošević; Za Voju Gačić: Calić x2, Dukovski x2, Dalipi

Milutinović, N. Brajović, Stanišić, Panić, Dinić, Guran, M. Stanojković, Ramović, Dinić, vranić, M. Stanojković

Na klupi: M. Brajović, Popović, Milošević, Klimenta

Voja Gačić: Krčmar, Šarac, P. Božić, Cvetković, Živkov, Babić, Dalipi, Nika, Čalič, Dukovski, Dalipi

Na klupi: Brdarski

 

U predstojećem periodu oba tima očekuje veliki rad, Budućnost želi da se zadrži i da se što bolje plasira u PFL-u, dok je cilj Voje Gačić svima poznat, plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading