ŠAMPION SKRATIO PRIPREME: Razlozi za navedeno, objašnjeni su u klupskom saopštenju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su u punom jeku.

ŠAMPION SKRATIO PRIPREME: Razlozi za navedeno, objašnjeni su u klupskom saopštenju!

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice, prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Istok okončali su na liderskoj poziciji i osim šampionskog pehara, obezbedili su i povratak u Prvu ligu Srbije nakon dve godine takmičenja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Leskovac će od jeseni svoje protivnike u borbi za prvoligaške bodove dočekivati na novom velelepnom sportskom objektu, a u tom cilju težnje svih u klubu, kao i leskovačkih ljubitelja fudbala, vezana su za ostvarenje što boljih rezultata.

Kako bi se ciljevi i ostvarili, Leskovčani se užurbano pripremaju za početak takmičenja, a prethodni deo priprema obavili su u Severnoj Makedoniji. Tim povodom, klub se javnosti obratio saopštenjem:

- Prvotimci našeg kluba vratili su se sa priprema. U celini zadovoljni smo trenažnim procesom koji je odrađen u Pehčevu za vrema boravka. Zahvaljujemo se gostoprimstvu koje smo imali od strane domaćina. Za vreme boravka u Severnoj Makedoniji stekli smo i nove sportske prijatelje i sigurno ćemo negovati odnose u budućem periodu, jer nas već u narednih mesec dana očekije gostovanje na međunarodnom turniru u organizaciji FK Tikveš iz Kavadaraca. Zadovoljni smo i kvalitetom provera koje smo imali u tri prijateljske utakmice, protiv Superligaških ekipa iz Severne Makedonije, FK Tikveš, FK Bregalanica i FK Sileks. Razlog ranijeg povratka je kvalitet terena za trening na kome je ekipe trebala da trenira u sledećoj nedelji priprema. Nastavak priprema biće odrađen u SC "Orion". Već 22.07.2023 godine očekuje nas utakmica u Surdilici sa Radnikom.

 

Šampionat u okviru Prve lige Srbije za sezonu 2023/24 uskoro počinje, a u Leskovcu se sa nestrpljenjem iščekuje žreb kabi bi ljubitelji fudbala saznali i ime prvog protivnika na novom stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading