ORLOVI SU SPREMNI ZA NAJVIŠE DOMETE: Pred duel protiv Crvene zvezde, Sinđelić lako preslišao rivala sa Banjice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OStvarenje iz prethodne takmičarske godine ne sme da se ponovi.

ORLOVI SU SPREMNI ZA NAJVIŠE DOMETE: Pred duel protiv Crvene zvezde, Sinđelić lako preslišao rivala sa Banjice!

Foto: FK Sinđelić

Fudbaleri beogradskog Sinđelića tokom prethodne 2022/23 sezone u okviru Srpske lige Beograd prošli su pravi rezultatski rolerkoster. U jednom delu šampionat bili su na samom vrhu tabele i mnogi su ih smatrali favoritom za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije, a u samom finišu sezone, grčavito su se borili za opstanak.

 

Kako se navedeno ne bi ponovilo i u narednoj sezoni, crveno-beli iz Ulice Vojislava Ilića, uveliko se pripremaju za predstojeće izazove. U tom cilju "orlovi" su odigrali kontrolni susret protv Rada, ekipe sa kojom će se u narednim mesecima boriti i za bodove u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

Sinđelić je navedeni meč bez većih problema rešio u svoju korist. Već nakon prvog perioda igre crveno-beli su imali ubedljivu prednost 3:0, a u listu strelaca su se upisali Dragojlović, Kolarević i Đuričić. 

U nastavku meča obe ekipe su nastupile u kombinovanim sastavima, a "građevinari" su uspeli da stignu do počasnog pogotka.

Foto: FK Sinđelić

Sastav Sinđelića u sezoni 2022/23

 

Navedeni susret svakako je pokazao da Sinđelić ima potencijala da u narednoj takmičarskoj godini zabeleži bolja ostvarenja na zelenom tepihu, dok je pred Radom, veliki rad, jer prikazano potiv crveno-belih ne obećava berićetnu godinu.

Takođe treba napomenuti da če Sinđelić naredni prijateljski susret odigrati u ponedeljak 17. jula kad će se sastati sa omladinskim sastavom Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading