NA ZLATIBORU JE SAVLADAN "BIVŠI" PRVOLIGAŠ: Tim iz Zablaća je nadigrao sastav Loznice u prvoj prijateljskoj utakmici!

Autor:

Sport

17.07.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična provera za izabranike trenera Rosića.

NA ZLATIBORU JE SAVLADAN "BIVŠI" PRVOLIGAŠ: Tim iz Zablaća je nadigrao sastav Loznice u prvoj prijateljskoj utakmici!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Nakon sedam dana rada u Zablaću, na red je došla i prva provera u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

Republika

Ekipu Omladinca očekuje istorijska godina, klub je po prvi put u svojoj istoriji ostvario plasman u srpskoligaški karavan, i uveliko se radi na sklapanju kockica kako bi se tim što bolje prezentovao u novoj sredini. Proteklih sedam dana tokom treninga novajlije kako u igračkom kadru, tako i na poziciji trenera su prošli period upoznavanja, trener Rosić je odlučio da prva prijateljska utakmica bude protiv renomiranog protivnika iz Loznice.

Uvodnih 15 minuta protiv prošlogodišnjeg srpskoligaša nisu protekli najbolje za domaći tim, ali tim Loznice nije uspeo da iskoristi terensku inicijativu i da dođe do pogotka.

Konsolidovali su svoje redove igrači Omladinca, zaigrali su dosta bolje u nastavku i do odlaska na odmor su stigli do prednosti. Najbolja prilika na susretu viđena je sredinom prvog dela kada je Obradović "opalio" sa nekih 30-tak metara, ali je lopta od prečke pala na gol liniju. Ubrzo nakon toga tim iz Zablaća je stigao do prednosti, odličan centaršut mladog Savića iskoristio je Jelić, 1:0.

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

 

U drugom delu meča oba trenera su pružila priliku igračima sa klupe da se pokažu na terenu, u tom odnosu snaga opet se bolje snalaze nosioci dresa Omladinca. Gavrić je pogodio za 2:0.

Do kraja susreta tim iz Loznice je samo uspeo da ublaži poraz, pa je utakmica završena rezultatom 2:1 u korist Omladinca. 

Ishodom meča sigurno može biti zadovoljniji trener novog srpskoligaša, Rosić, ekipa se nalazi u ranom periodu priprema i postoji tu još dosta prostora za napredak. Svi nedostaci u redovima Omladinca su uočeni i kroz predstojeći period će uprava u dogovoru sa šefom stručnog štaba raditi na otklanjanju istih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading