ZA MNOGE POMALO NEOČEKIVAN TRANSFER: Plantažeri predstavili i drugog novajliju!

Autor:

Sport

06.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njemu je da opravda povrenje na terenu.

ZA MNOGE POMALO NEOČEKIVAN TRANSFER: Plantažeri predstavili i drugog novajliju!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Plasman u viši rang im nije stran

Iznenadna odluka trenera Đorđevića da promeni sredinu u kojoj radi nije promenila planove kluba za aktuelni prelazni rok.

Republika

Fudbalski klub Plantaža već dve sezone takmiči se u Zoni Jug, u nedavno završenom prvenstvu je ostvaren plasman na šestu poziciju, što je veliki napredak u odnosu na prvu godinu u zonskom rangu kada je tim završio na 12. mestu na tabeli. Pred ekipom iz Donjeg Stopanja je jedan od bitnijih prelaznih rokova, imajući u vidu da je šampionat pred njima dosta komplikovan.

Protekle nedelje je bilo priče o nastavku saradnje sa sada već novim trenerom ekipe Dinamo Jug, Goranom Đorđevićem, njegova odluka da napusti Plantažu i da se priključi novom članu Zone Jug je u nekoj meri uzdrmala Plantažere, ali se sve polako vraća na staro. 

Prvi novajlija koji je promovisan u Plantaži bio je Jovica Mitić, brzonogi napadač je prva akvizicija uprave, a danas je predstavljen još jedan fudbaler koji se priključio timu iz Donjeg Stopanja. Stefan Stojanović (25) novo je pojačanje Plantaže, reč je o igraču koji dolazi iz redova ljutog rivala, sastava Mladosti Vinarce. 

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Stefan Stojanović

Stojanović pokriva poziciju centralnog defanzivca, ali mu nije strano ni obavljanje zadataka na poziciji desnog beka. Po mnogima dolazak ovog igrača je pomalo iznenađujući potez uprave, ali se ljudi u klubu ne slažu sa tim tvrdnjama. Već nekoliko prelaznih rokova je bilo kontatka, i sada je izgleda došlo do sklapanja svih potrebnih kockica.

Plantaža je dobila igrača kojeg odlikuje velika borbenost, požrtvovanost i jednostavno igra, bez previše komplikovanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading