CRVENO-BELI NASTAVLJAJU SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Drugi novajlija je stigao u njihove redove!

Autor:

Sport

06.07.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvežavaju se sve linije tima.

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Drugi novajlija je stigao u njihove redove!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Pitanje trenera je rešeno pred početak letnjeg prelaznog roka, sada je na upravi da u dogovoru sa novim šefom stručnog štaba formira igrački kadar za predstojeću sezonu.

Republika

Odlazak šefa stručnog štaba Ivana Radivojevića jeste bio delimično iznenadan za ljude u klubu, ali je brzo rešeno pitanje trenera za predstojeću sezonu. Prošlogodišnji najbolji strelac ekipe, Milu Mićunović će iz kopački preći na klupu tima. Ubrzo je obelodanjen i dolazak prvog novajlije u redovima Orlova, Marko Popović zadužio je opremu crveno-belih. 

U redovima tima iz Jasenova vremena za letnji odmor nema, uprava radi na jačanju igračkog kadra za predstojeću sezonu. Druga akvizicija Orlova u aktuelnom prelaznom roku je Nikola Egerić (26).

Reč je o centralnom veznom igraču koji je prethodnih godinu dana proveo u redovima Belih Orlova iz Tobolca, sa svojim sada već bivšim saigračima takmičio se u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi, gde je na kraju prvenstva osvojena sedma pozicija. Egerić je kroz karijeru branio boje Trstenika, Sloge iz Kraljeva, Zemuna i Sinđelića iz Beograda.

Prvi novajlija u Jasenovu bio je centralni defanzivac, dolaskom Egerića osvežena je vezna linija, sada je verovatno sledeći cilj uprave da se osveži napadačka pozicija. U nedavno završenoj sezoni igrači Orlova su igrali otvoreno, napadački fudbal, pa je samim tim i broj golova bio veći u obe kolone. Mrežu rivala su tresli u 64 navrata, dok je njihov golman savaladan 57 puta.

Letnji prelazni rok se tek zahuktava, tokom perioda priprema će uprava imati jasnu sliku raspoloživog igračkog kadra, i onda će se na osnovu toga i odrediti dalje aktivnosti na transfer pijaci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading