DORAĐUJE SE ŠAMPIONSKI TIM: Ogromno pojačanje za ekipu Vrelo Sporta stiže iz komšiluka!

Autor:

Sport

06.07.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući debitant u Srpskoj ligi Zapad se aktivirao na transfer pijaci.

DORAĐUJE SE ŠAMPIONSKI TIM: Ogromno pojačanje za ekipu Vrelo Sporta stiže iz komšiluka!

Foto: FK Vrelo Sport

Šampion Kolubarsko-mačvanske zone i novi član Srpske lige Zapad se aktivirao na transfer pijaci.

Republika

Sportski kolektiv Vrelo Sport osnovan je 2015. godine, seniorski tim je u prve tri godine postojanja uspeo da obogati svoje vitrine sa tri trofeja šampiona, i da tako izbori tri uzastopne promocije u viši rang. U zonskom rangu su proveli pet sezona, i sada je došlo vreme za pisanje novih stranica klupske istorije.

Ekipa Vrelo Sporta je u nedavno završenoj sezoni sa učinkom od 20 trijumfa, jednog remija i tri poraza stigla do titule pravaka, i time je izboren plasman u srpskoligaški karavan. Za debitansku sezonu klub se sprema uveliko na svim poljima, a na red je ovih dana došlo i jačanje igračkog kadra.

Prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku za ekipu Vrelo sporta je Nikola Radojičić (31). Popularni "Švaba" stiže u redove novog član Srpske lige Zapad kao veliko Pojačanje iz Jedinstva sa Uba. Reč je o igraču koji igra "u vezi", ali može da odgovori i zadacima na poziciji levog beka.

Republika

Foto: FK Vrelo Sport

Nikola Radojičić

Radojičić je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u U19 selekciji Budućnosti iz Valjeva, zatim je branio boje Zemuna, da bi u seniroskoj konkurenciji ozbiljnu priliku dobio u Železničaru iz Beograda. Nakon toga je bio član Kolubare, Turbine, Intera Zapresic (Hrvatska), Mladosti iz Lučana. Karijeru je iz Lučana nastavio u redovima Slovačke ekipe Lokomotiva Kosice, zatim se vraća u Srbiju gde nastupa za Metalac i Železničar iz Lajkovca, odakle je otišao u Ub.

Uprava novog srpskoligaša planira da u aktuelnom prelaznom roku dodatno ojača igrački kadar za nove izazove u višem rangu. Kostur ekipe je po nekim nagoveštajima zadržan, i sada će se doraditi proverenim fudbalerima koji će odmah doneti dodatni kvalitet.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading