MEROŠINCI SPREMNI ZA ISKORAK: Određen je plan priprema, u toku je i jačanje igračkog kadra!

Autor:

Sport

06.07.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbitnije je da je kostur Rada ostao na okupu i za sledeću sezonu.

MEROŠINCI SPREMNI ZA ISKORAK: Određen je plan priprema, u toku je i jačanje igračkog kadra!

Foto: FK Rad Merošina

U Merošini se spremaju za velika dostignuća u predstojećoj sezoni.

Republika

Fudbalski klub Rad iz Merošine je u nedavno završenom prvenstvu Nišavske okružne lige osvojio 41 bod (27 tokom proleća) i tako je sezonu završio na sedmoj poziciji na tabeli. Rezultati tokom jesenjeg dela nisu bili sjajni, ali je zimski prelazni rok odrađen na visokom nivou, iste planove uprava ima i za aktuelnu letnju transfer pijacu.

Prozivka za sezonu 2023/2024 zakazana je za 9. jul, tada je planiram i početak pripremnog perioda, pored prozivke, odigraće se i utakmica između igrača Rada, kako bi se videla spremnost raspoloživih snaga. Ambicije kluba za sledeću sezonu su velike, svi u redovima Rada žele da se ekipa za početak održi u gornjem delu tabele. 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Ekipa rada za prolećni deo prvenstva

Kostur ekipe od prošle sezone je sačuvan, i to je veliki uspeh imajući u vidu da su pojedini igrači dobijali pozive iz drugih klubova. Igrački kadar ojačan je sa pet novih imena u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka. Marko Vučković (Jastrebac Krajkovac), Jovan Todorović (Baličevac), Stefan Kitanović, Milan Đorđević, Marko Miladinović (Omladinac Arbanasce) su novajlije u redovima Rada. U sledećem periodu se očekuje dovođenje par mladih igrača iz opštine, kako bi se fomirala i određena baza domaćih fudbalera.

U toku pripremnog perioda u planu je odigravanje pet prijateljskih mečeva, a posebno važnost ekipa će obratiti na memorijalni turnir rano preminulom igraču FK Rad, Veljku Đorđeviću. Učešće na turniru, koji će biti održan na stadionu "Rovče" u Meršoini uzeće par zonaških klubova i kojima je nastupao Đorđević.

Uprava Rada sprema dosta novina za predstojeći period, stabilizacija ekipe je manje-više odrađena, i sada je vreme za napredak na svim poljima.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading