EKIPA BANATULA IZ LOKVE PALI MOTORE: Na prvoj prozivci pojavila su se četiri nova lica u igračkom kadru, dok je promovisan i novi šef stručnog štaba!

Autor:

Sport

25.07.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napašće ekipa opet plasman u viši rang.

EKIPA BANATULA IZ LOKVE PALI MOTORE: Na prvoj prozivci pojavila su se četiri nova lica u igračkom kadru, dok je promovisan i novi šef stručnog štaba!

Foto: FK Banatul Lokve

Mladi sportski kolektiv Banatula je nedavno završeno prvenstva okarakterisao kao neuspešno.

Republika

Fudbalski klub Banatul (Lokve) je u sezoni 22/23 stigao do osvajanja druge pozicije na tabeli, što je bilo dovoljno za plasman u baraž za popunu PFL-a Pančevo. Rival drugoplasiranom sastavu grupe "Istok" bila je drugoplasirana Budućnost u grupi "Zapad", koja je na kraju uspela da se izbori za plasman u viši rang.

Uprava kluba je brzo arhivirala nedavno završeno prvenstvo, krenulo se sa pronalaskom igrača koji će ojačati igrački kadar i koji će doneti dodatni kvalitet kako bi se u predstojećoj sezoni napao plasman u viši rang.

Nikola Radić prvi je novajlija u redovima Banatula, reč je o igraču koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje Crvene Zvezde iz Pavliša, Doline iz Padine, OFK Vršca i Sloge iz Plandišta. Radić je fudbaler koji će doneti dodatnu snagu, veštinu i iskustvo na terenu, na putu ka najvišem plasmanu.

Drugi potpis u letnjem prelaznom roku je Nemanja Milekić, centarfor sa ogromnim iskustvom koji je po mnogima dosta falio u prošloj sezoni, posebno u baraž okršajima. S obzirom da Milekić već od ranije dobro poznaje klub, članove uprave i igrače, nema sumnje da će njegov dolazak doneti instant kvalitet na terenu.

Veliki posao u letnjem prelaznom roku završen je dogovorenom saradnjom sa Markom Lukićem. O Lukiću ne treba puno trošiti reči, svima je dobro poznat u okolini, igrač koji poseduje veliko iskustvo i znanje, što bi se reklo "ima fudbal u nogama". Pokriva pozicije u vezi, ali mu nisu strani ni zadaci gotovo na svim mestima na terenu. 

Kvartet dosadašnjih predstavljenih pojačanja zatvara iskusni Uroš Rakić, koji je prošle sezone bio drugi strelac Prve Južnobanatske lige sa 25 golova. U svojoj bogatoj karijeri branio je boje Budućnosti iz Alibunara, Proletera iz Banatskog karlovca, OFK Vršca, Partizana iz Ulje.. Reč je o igraču koji ima "golove u nogama" a to je po mnogima dosta falilo Banatulu u protekloj godini.

Start priprema bio je zakazan za 24. jul, tom prilikom održana je prozivka i prvi trening, a igračima je od strane uprave predstavljen i novi šef stručnog štaba. Goran Dobričić je dobio zadatak od ljudi iz kluba da povede tim u pohod na plasman u viši rang. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading