UPRAVA NE SPAVA: Nova "TRANSFER BOMBA" u Porodinu!

Autor:

Sport

26.07.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba ozbiljno shvata zadatak koji je pred njima.

UPRAVA NE SPAVA: Nova "TRANSFER BOMBA" u Porodinu!

Foto: FK Mladost Porodin

Nastavlja se jačanjem igračkog kadra u Porodinu. 

Republika

Uprava kluba je postavila visoke ciljeve za predstojeću takmičarsku godinu, i iz tog razloga se u aktuelnom prelaznom roku radi punom parom kako bi igrački kadar bio što jači za izazove koji ih očekuju.

Prvi novajlija koji je stigao u Porodin bio je Stefan Ilić koji je u prethodnom periodu nastupao za Proleter iz Vranova, i igra na poziciji štopera. Sa Ilićem će nakon Vranova svlačionicu i u redovima Mladosti deliti Darko Radojević, koji će predstavljati ogromno pojačanje. Jasmin Petković, Žarko Dobrosavljević, Stefan Savić i Stefan Milenković su takođe nova lica u dresu "plavih". Veliki posao odrađen je i kada je dogovoren nastavak saradnje sa najboljim strelcem lige, Markom Veselinovićem

Da rukovodstvo kluba ozbiljno pristupa svom poslu govori i najnoviji transfer koji je danas i zvanično potvrđen, Aranđel Stojanović (29) je najnovija akvizicija uprave Mladosti. Reč je o centralnom veznom igraču koji ima veliko iskustvo i koji će sigurno dosta značiti u Porodinu, posebno mlađim fudbalerima koji će pored njega dosta naučiti.

Republika

Foto: FK Mladost Porodin

Stojanović Aranđel

Stojanović je prošao sve kategorije Sloge iz Petrovca, gde je stigao i do nastupa u prvom timu, kroz karijeru je kasnije branio boje Omladinca (Šetonje), Budućnosti (Vezičevo), Radničkog (Knežica), Zadrugara (Tabanovac) i Zabrđa gde je proveo proteklih godinu dana. 

Dolazak Stojanovića samo je potvrda velikih ambicija za sezonu 2023/2024 koja je odmah iza ugla.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading