UZBUĐENJE SE NE MOŽE SAKRITI: Povratak Kapura u dres Omladinca je i zvanično potvrđen!

Autor:

Sport

26.07.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadionom "Hercegovina" će se opet oriti njegovo ime.

UZBUĐENJE SE NE MOŽE SAKRITI: Povratak Kapura u dres Omladinca je i zvanično potvrđen!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Fudbalski klub iz Ravnog Topolovca nastavlja sa "vrelim" letom, igrački kadar će za predstojeću sezonu biti znatno drugačiji u odnosu na prethodnu.

Republika

U dosadašnjem toku "letnje pijace" dres Omladinca zadužili su Matija Tomović, Robert Bakoš, Dušan Savić, Dragan Vlajić i Ivan Banč. Pored novajlija u igračkom kadru, klub je dobio i novo lice na klupi. Saradnja sa dosadašnjim trenerom Rajlićem je raskinuta zbog velikih privatnih obaveza, na njegovo mesto ubrzo je promovisan Nenko Karkaš, koji će ispred sebe imati jasan cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja.

Ovog vikenda vladalo je veliko uzbuđenje u redovima Omladinca, stigla je potvrda velikog transfera, odnosno povratka u dobro poznatu sredinu, Miloš Kapur (35) se vraća kući u Ravni Topolovac. Reč je o igraču koji je oduvek bio sinonim za golgeterski talenat, a njegov povratak daje nadu ljudima u klubu da će i ove godine "rešetati" mreže rivala.

Republika

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Miloš Kapur

Miloš je "u vezi" sa Omladincem od najranijih fudbalskih dana, odrastao je na terenu, izgradio je svoj karakter i kroz sve godine karijere, nikada nije ostavljao svoj matični tim na cedilu. Njegov instikt za gol, snalažljivost na terenu i neverovatna igra glavom ga čine jedinstvenim. Nakon njegovih pogodaka publika na stadionu "Hercegovina" je dosta puta morala da ustane, kako bi pozdravila svog pulena. 

Iz kluba su povodom povratka Kapura poručili:

- Dobrodošao kući Miloše! Tvoj povratak uliva još veću nadu na putu ka povratku u PFL i čini nas ponosnim što ćemo te još jednom gledati u našem dresu. Tvoja vernost klubu, čak i u onim najtežim danima su nešto što mnoge treba da inspiriše. Nadamo se da ćemo zajedno preživeti one magične trenutke fudbalske ekstaze koje nose utakmice u borbi za prvo mesto na tabeli. 

Miloš je proteklih godinu dana bio član Borca iz Zrenjanina, u karijeri je još branio boje 1. Oktobra (Srpski Itebej) i Napretka iz Česterega.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading