TRANSFER BOMBE U RAVNOM TOPOLOVCU: Jasna poruka svima povodom velikih ambicija za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

08.07.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno leto u Omladincu.

TRANSFER BOMBE U RAVNOM TOPOLOVCU: Jasna poruka svima povodom velikih ambicija za predstojeću sezonu!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Aktivnostima u toku aktuelnog prelaznog roka klub je istakao najviše moguće ambicije za predstojeću takmičarsku sezonu.

Republika

Fudbalski klub iz Ravnog Topolovca se već pet sezona takmiči u Međuopštinskoj ligi Kikinda-Žitište, pre toga je jednu godinu proveo u opštinskoj ligi, dok je član okružnog ranga bio poslednji put prvenstvene 16/17 godine. Ekipa Omladinca prethodnu sezonu okončala je sa skorom od po šest pobeda, remija i poraza i 24 osvojena boda bila su dovoljna za šestu poziciju na tabeli.

Uprava kluba je ovih dana predstavila par novih lica u igračkom kadru, koja će doneti dodatni kvalitet u pohodu na plasman u PFL Zrenjanin. Najiskusnija pojačanja su Robert Bakoš i Dušan Savić. Bakoš posle epizode u Boki konačno oblači plavo-beli dres, dok će Savić započeti svoj drugi mandat u Ravnom Topolovcu, gde je već igrao pre osam godina.

Poslednja linija odbrane ojačana je dolaskom deteta Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, reč je o Draganu Vlajiću. Iz Botoškog Omladinca je stigao Matija Tomović, o kojem smo već pisali. Nekadašnji igrač Vojvodine iz Perleza i kapiten omladinaca Zrenjaninskog Radničkog, Ivan Banč po mnogima najveće pojačanje, a njegovo prisustvo uz desnu aut linije daje timu dodatnu stabilnost.

Seriju pojačanja u Omladincu za sada je zatvorio Dejan Đukić, igrač koji je nakon epizoda u komšijskom Begeju i Fruškogorcu odlučio da sa svojim drugarima, u svom selu pokuša da napravi istorijski rezultat. 

Pored novajlija u igračkom kadru, klub je dobio i novo lice na klupi. Saradnja sa dosadašnjim trenerom Rajlićem je raskinuta zbog velikih privatnih obaveza, na njegovo mesto ubrzo je promovisan Nenko Karkaš, koji će ispred sebe imati jasan cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading