BREŠTANI RADE PUNOM PAROM: Veza Jovanovac-Brest u transfer periodu je uvek aktuelna!

Autor:

Sport

08.07.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar Dobriča je bogatiji za sedam novih imena.

BREŠTANI RADE PUNOM PAROM: Veza Jovanovac-Brest u transfer periodu je uvek aktuelna!

Foto: FK Dobrič Brest

Uprava kluba ima velike planove za predstojeću sezonu, klub slavi jubilej što je dodatni razlog da se naprave velike stvari. 

Republika

Fudbalski klub Dobrič 1974 je u poslednjih deset sezona uglavnom bio član Opštinske lige Merošina, izuzev sezone 2017/2018 kada se ekipa takmičila u Nišavskoj okružnoj ligi, ali je ta epizoda posle samo godinu dana završena. 

U nedavno završenom prvenstvu, tim iz Bresta je sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i sedam poraza sezonu završio na šestoj poziciji na tabeli, u ligi u kojoj se takmiče devet klubova. Uprava kluba je uvidela na kojim pozicijama treba ojačati igrački kadar, i već je odradila veliki posao na transfer pijaci. 

Na startu letnjeg prelaznog roka klub je obelodanio da je dvoje igrača napustilo njihove redove, Nemanja Aleksić (Radnički Čapljinac) i Vladimir Stevanović (Jastrebac Tešica) su razdužili opremu Dobriča. Što se tiče novajlija, za sada je promovisano sedam novih fudbalera, Nikola Antić (Rad Merošina), Nenad Radojković (Sloga Korman), Jovan Mitrović, Goran Stoijljković, Aleksandar Stojanović (Sloga 1980 Jovanovac), Nikola Dimitrijević (Jugovići) i Mihajlo Milenković (Omladinac Arbanasce) su stigli u Brest.

Iz kluba su povodom dolaznih transfera za naš portal izjavili:

- Planovi su jasni, na proleće obeležavamo 50 godina postojanja kluba, želimo da napadnemo prvo mesto i da obezbedimo plasman u viši rang. Što se tiče prelaznog roka, za sada smo doveli sedam igrača, dok su nas dvoje napustili. Aktuelni roster nije i konačni, očekujemo još par novih imena do početka priprema. 

Prelazni rok je tek u početnoj fazi, a u redovima Dobriča je već pristiglo pola tima, ciljevi za sledeću sezonu su veliki, pa samim tim se može očekivati i velika rekonustrukcija u igračkom kadru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading