MORAVA SE AKTIVIRALA NA TRASNFER PIJACI: Kosta je igrač koji zna da napravi razliku na terenu!

Autor:

Sport

08.07.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion sklapa igrački kadar za predstojeću sezonu.

MORAVA SE AKTIVIRALA NA TRASNFER PIJACI: Kosta je igrač koji zna da napravi razliku na terenu!

Foto: FK Morava Žitkovac

Fudbalski klub Morava iz Žitkovca se u nedavno završenoj sezoni Zone Centar okitio titulom vicešampiona, što je najveći uspeh u devedeset-trogodišnjoj istoriji kluba.

Republika

Velike zasluge za ovaj uspeh svakako imaju igrači, koji su na terenu rezultatima stigli do druge pozicije na tabeli i 55 osvojenih bodova, ali svoj doprinos tokom sezone dali su i članovi uprave kluba, kao i stručni štab ekipe. 

Trenerski tandem Zemljak-Belić je odradio odličan posao i sada je vreme da se igrački kadar osveži na određenim pozicijama i da se nadmaši rezultat koji je zabeležen u nedavno završenom prvenstvu.

Prvi novajlija u redovima Morave u letnjem prelaznom roku je Konstantin Jevremović (22). Kosta je proteklih godinu dana bio član Jedinstva 1936 iz Kruševca, i sa svojim sada već bivšim saigračima je stigao do titule prvaka u Zoni Zapad, gde je izboren i plasman u srpskoligaški karavan.

Republika

Foto: FK Morava Žitkovac

Jevremović Konstantin

Konstantin je povodom transfera kratko izjavio:

- Jako sam srećan što ću u narednom periodu nositi plavo-beli dres. Morava je odlično organizaovan klub, znam gde sam došao i jedva čekam da počnem sa pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu. 

Novi fudbaler Morave je pre Kruševca godinu dana branio boje Napretka 2012 (Krušje), dok je od 2017. do 2021. godine bio član Jastrebca iz Velikog Šiljegovca. Konstantin je aktivan i na parketu gde brani boje KMF Brđanke.

Igrački kadar Morave je u prošloj sezoni bio na visokom nivou, ali je lestvica zaista bilo visoko podignuta zbog impresivnih partija OFK Sinđelića, ukoliko se određene kockice sklope, možda se u Žitkovcu slavi pehar prvaka i plasmana u Srpsku ligu Istok sledeće godine u ovo vreme.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading