NASTAVLJA SE JAČANJE IGRAČKOG KADRA: Prethodnog leta je namučio Zvezdine napadače, a sada se vraća u klub u kojem je fudbalski prohodao! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova lasta sletela je grad podno Rudnika.

NASTAVLJA SE JAČANJE IGRAČKOG KADRA: Prethodnog leta je namučio Zvezdine napadače, a sada se vraća u klub u kojem je fudbalski prohodao! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Rukovodstvo gornjomilanovačkog Metalca nastavlja sa jačanjem igračkog kadra uoči starta takmičenja u Prvoj ligi Srbije za takmičarsku sezonu 2023/24.

 

Poslednje pojačanje koje je stiglo u Gornji Milanovac, jeste nekadašnji polaznik Metalčeve škole fudbala Nemanja Jovičić.

Reč je o dvadesettrogodišnjem defanzivcu koji sa uspehom može igrati na pozicijama centralnog i levog beka, a koji u redove plavo-belih stiže sa niškog "Čaira". Prethodnog leta u dresu niškog Radničkog je i zabeležio svoje prve superligaške minute, a debi je imao na stadionu "Rajko Mitić" kada je u duelu protiv Crvene zvezde prikazao zavidno fudbalsko znanje.

Nakon parafiranja ugovora, Jovičić je za zvanični klupski portal izjavio:

– Želeo sam da se vratim u moj klub, mislim da je za to odabran pravi trenutak. Metalac i sada mora biti na misiji povratka u superligašku konkurenciju, radićemo na svom maksimumu da do toga dođe. Trenažni proces praktično nisam ni prekidao, spreman sam se priključio ekipi i osetio veliku energiju saigrača, koji su svesni i željni ostvarenja tog cilja. Ponosno ćemo istrčati na teren u subotu, u prvom pripremnom meču dolazi nam Javor-Matis i jedva čekamo da zaigramo zajedno u ovom sastavu. Utakmica protiv ekipe iz najvišeg ranga može na mnogo toga da nam ukaže pred nastavak priprema.

 

- Nemanja Jovičić:

Datum rođenja: 13. april 2000. godine

Mesto rođenja: Čačak

Pozicija u timu: centralni/levi bek

Igračka karijera: Metalac U-19 (Gornji Milanovac), Takovo (Gornji Milanovac), Car Konstantin (Niš), Radnički (Niš)

Da podsetimo, ekipa Metalca je već nedelju dana u trenažnom procesu, a kao što je već i iznešeno, svoju prvu pripremnu utakmicu odigraće u subotu 8. jula kada će sa početkom od 19 časova dočekati superligaša iz Ivanjice.

Biće to dobra prilika da se vidi gde se u ovom momentu gornjomilanovački sportski kolektiv nalazi u odnosu na člana elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading