PRILIKA ZA NOVU SREDINU: Provereni golgeter slobodan u izboru novog kluba!

Autor:

Sport

08.07.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković je spreman za iskorak u karijeri.

PRILIKA ZA NOVU SREDINU: Provereni golgeter slobodan u izboru novog kluba!

Foto: Lična arhiva Stefan Stanković

Nakon šest meseci u Bubušincu, vreme je za novu promenu sredine.

Republika

Fudbalski klub Napredak (Bubušinac) je na startu kalendarske godine, u zimskom prelaznom roku u svoje redove doveo Stefana Stankovića (29). Provereni napadač je tada u Bubušinac stigao sa epitetom drugog strelca Prve gradske lige, gde je branio boje Budućnosti iz Male Krsne. Kroz karijeru je igrao i za Podunavac (Udovice9, Mlavu (Bratinac), Vihor (maljurevac), Kurjače, Skobalj i Proleter iz Vranova.

Kompletna ekipa Napretka je u prolećnom delu prvenstva zaigrala dosta bolje, i stigla je do deobe sedme pozicije na kraju sezone. Stanković je na sedam mečeva svoje prezime upisao pet puta u listu strelaca, i sada je odlučio da je vreme za promenu sredine.

Sada već bivši napadač Napretka, za naš portal je povodom ove odluke izjavio:

- Želim da se vratim u okružni fudbal u Smederevu, period u Napretku je bio divan, ali ipak smatram da sam za dosta veće domete i da mogu dosta toga da pružim u Podunavskoj okružnoj ligi. Imam trenutno par ponuda, ali smatram da nisu trenutno za mene, i da mogu da me vrate na prave staze. Do kraja prelaznog roka ću doneti odluku gde ću nastaviti svoju karijeru, a nadam se da će stići prava ponuda uskoro. 

U sezoni 2012/2013 Stanković je sa Mlavom iz Bratinca stigao do šampionskog pehara Gradske lige Požarevac, tada je njegov tim u prvenstvu mrežu rivala zatresao okruglo 100 puta, dok je on to učinio u 42 navrata. Pored titule sa sastavom iz Bratinca (tri puta), u svojoj karijeri je bio prvak sa Borcem iz Ralje u jednom navratu.

Ukoliko se samo pogleda Stankovićev CV, može se videti da je reč o igraču koji zna kako se postižu golovi i osvajaju trofeji. Epizode u međuopštinskoj ligi su uvek bile uspešne, i Stefan lično smatra da je vreme da svoje napadačke sposobnosti pokaže i na većoj sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading