BOMBA JE ODJEKNULA: Nakon potpisa, iskusni fudbaler je imao šta da poruči navijačima - CILJ JE TITULA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored brojnih ponuda klubova vojvođanskog fudbalskog ranga, iskusni fudbaler se odlučio da se obaveže na vernost sastavu iz Topolovca.

BOMBA JE ODJEKNULA: Nakon potpisa, iskusni fudbaler je imao šta da poruči navijačima - CILJ JE TITULA!

Foto: Privatna arhiva/Matija Tomović

Ekipa Omladinca iz Ravnog Topolovca prethodnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište okončala je sa skorom od po šest pobeda, remija i poraza i 24 osvojena boda bila su dovoljna za šestu poziciju na tabeli.

 

U novu takmičarsku godinu klub ulazi sa daleko većim ambicijama, a želja svih u Omladincu jeste napad na vrh tabele i plasman u Područnu fudbalsku ligu Zrenjanin.

Kako bi navedeno bilo i pretočeno u praksi, rukovodstvo je već povuklo značajan potez u jačanju igračkog kadra, a redove Omladinca pojačao je iskusni Matija Tomović koji u Ravni Topolovac stiže iz redova Omladinca FAM iz Botoša sa kojom je u sezoni 2022/23 nastupao u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Vojvođanskoj ligi Istok.

- Nakon epizode u Omladincu FAM iz Botoša, gde nismo uspeli da zadržimo status člana Vojvođanske fudbalske lige, izabrao sam Omladinac iz Topolovca, svako je izneo svoje uslove i brzo smo se dogovorili. Imao sam još ponuda od klubova iz Vojvođanske lige, a jedna je bila i iz Pančeva. Ipak, sudijska karijera mi je prioritet i zbog toga sam izabrao Omladinac iz Topolovca. Zajedno u tandemu sa Robertom Bakošem došao sam u klub, nadam se uspešnoj sezoni i iskreno mislim da smo favoriti za prvo mesto i područnu ligu, ali nikad se ne zna lopta je okrugla - istakao je Tomović nakon parafiranja ugovora za "Niže lige 5".

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

U Ravnom Topolovcu će se igrati i područni fudbalski rang

 

Takmičenje u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište u sezoni 2023/24 startuje početkom meseca septembra i potpuno je jasno da će ljubitelji fudbala u ovom delu Srbije imati prilike da uživaju u zanimljivoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading