ŠAMPION PROMOVISAO PRVOG NOVAJLIJU: "Soko" je već upisao prvenac u dresu Poleta!

Autor:

Sport

25.07.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija se pokazao u odličnom svetlu u kontrolnoj utakmici.

ŠAMPION PROMOVISAO PRVOG NOVAJLIJU: "Soko" je već upisao prvenac u dresu Poleta!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Posle četiri godine u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok), ekipa Poleta je osvajanjeg titule prvaka stigla do povratka u Sremsku ligu.

Republika

U nedavnom završenom prvenstvu u Novim Karlovcima ostvaren je učinak od 19 trijumfa, četiri remija i tri poraza, što je bilo dovoljno za osvajanje šampionskog pehara koji donosi i plasman u viši rang takmičenja. Uprava kluba se polako priprema za izazove koji ih očekuju u novoj ligi, pa je iz tog razloga krenula sa jačanjem igračkog kadra.

Prvi novajlija Poleta je Aleksandar Sokolović (24) koji stiže iz redova Jadrana iz Golubinaca. U poslednje dve sezone popularni "Soko" je dva puta izborio ulazak u Vojvođansku ligu, prvo kao igrač Železničara, a zatim i u prošloj takmičarskoj godini kada je nosio ljubičasti dres. Sokolović igra na poziciji krilnog napadača, odlikuje ga brzina i odlična kontrola lopte. 

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Aleksandar Sokolović

Proteklog vikenda na programu je bio prijateljski duel sa ekipom Šajkaša iz Kovilja, koji je na kraju završen rezultatom 3:3. Protiv prošlogodišnjeg člana Vojvođanske lige Jug odigran je jako dobar meč, pogotovo u drugom poluvremenu, u tom susretu se u listu strelaca upisao upravo i jedini novajlija u redovima Poleta, Sokolović. U Novim Karlovcima se nadaju da će prvenac novajlije pokrenuti niz njegovih golova, i da će u prvenstvu redovno "rešetati" protivničke mreže.

U predstojećem periodu u redovima prošlogodišnjeg šampiona se mogu očekivati još novih lica, uprava kluba je svesna da je viši rang "priča za sebe" i da je potrebna određena nadogradnja raspoloživog igračkog kadra kako bi se ekipa što bolje prikazala u Sremskoj ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading