U ŽITKOVCU JEDVA ČEKAJU VIKEND: Promovisana su dva mlada napadača pred sam početak sezone!

Autor:

Sport

18.08.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezonu Morava otvara na gostovanju u nedelju ekipi Orljane.

U ŽITKOVCU JEDVA ČEKAJU VIKEND: Promovisana su dva mlada napadača pred sam početak sezone!

Foto: FK Morava Žitkovac

Početak sezone je pred vratima, vreme je da se završi posao sa promocijom novajlija u Žitkovcu.

U dosadašnjem toku transfer pijace plavo-belu premu zadužli su Konstantin Jevremović, Mladen Milošević, Slavko Đorđević i Uglješa Nikolić. U toku jučerašnjeg dana uprava Morave je navijačima predstavila još dva nova igrača.

Nikola Spasić (19) odlučio je da zameni opremu Budućnosti iz Popovca za dres Morave, reč je o fudbaleru koji igra na poziciji napadača i koji je bio i kapiten u Popovcu. Nikola je u toku jučerašnjeg dana odradio prvi trening sa novim saigračima i tom prilikom je kratko poručio:

- Veoma mi je drago što ću nositi plavo-bele boje Morave, saigrači su me odlični primili i vidim da se ozbiljno radi, nadam se da ću ispuniti očekivanja. 

U redovima Morave već dve nedelje uporno trenira i Aleksandar Dimitrijević (22), navijačima je već poznat jer je u kontrolnoj utakmici sa Moravom iz Ćuprije postigao pogodak, a bio je i u Resavici jako blizu istog učinka. Dimitrijević je ponikao u Rudaru, u omladinskom pogonu gde je bio najbolji strelac, kasnije je bio član omladinaca Sinđelića i Relada, branio je i boje Napretka iz Aleksinca u "RIS-u". Aleksandar je u prethodnom periodu bio član Rudara.

Prvenstvo Zone Centar počinje sutra, Morava svoj meč na otvaranju igra na gostovanju ekipi Orljane, taj susret je zakazan za nedelju, 20. avgust sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading