ODLIČNO POJAČANJE ZA MORAVU: Provereni golgeter zadužio je plavo-beli dres!

Autor:

Sport

08.08.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerski tandem Zemljak-Belić radi odličan posao!

ODLIČNO POJAČANJE ZA MORAVU: Provereni golgeter zadužio je plavo-beli dres!

Foto: FK Morava Žitkovac

Đorđević u dresu Napretka

Fudbalski klub Morava iz Žitkovca se u nedavno završenoj sezoni Zone Centar okitio titulom vicešampiona, što je najveći uspeh u devedeset-trogodišnjoj istoriji kluba.

Uprava kluba odradila je odličan posao dovođenjem trenerskog tandema Zemljak-Belić, zasluge za prošlogodišnji uspeh idu naravno i igračima, a sada je došlo vreme da se u letnjoj pauzi spremi tim za predstojeće prvenstvo.

U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka u redove Morave stigli su Konstantin Jevremović i Mladen Milošević, a u toku jučerašnjeg dana odrađena je promocija i trećeg novajlije u Žitkovcu.

Republika

Foto: FK Morava Žitkovac

Slavko Đorđević

Slavko Đorđević (25) je odlučio da dres aleksinačkog Napretka zameni opremom Morave. Reč je o odličnom golgeteru, napadaču koji je već odradio prvi trening sa novim saigračima i tom prilikom je poručio:

- Drago mi je što ću u narednom periodu nositi plavo-beli dres, pokušaću da se navijačima Morave predstavim u najboljem svetlu, golovima i borbenom igrom potrudiću se da zlatnim slovima budem deo istorije kluba. Takođe, zahvaljujem se upravi i trenerskom tandemu Zemljak-Belić, vidim da se ovde maksimalno ozbiljno radi i to je ono što volim, napred Morava!  

 Đorđević je dve godine proveo u Napretku, pre toga je bio član ekipe Naša Krila (Belotinac), Rudara Alpos, dok je prve fudbalske korake napravio u Palilulcu iz Niša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading