IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Ćuruvija i Srem se rastali na 20 dana pred početak prvenstva!

Autor:

Sport

07.08.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovim radom klub se podigao na jedan viši nivo.

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Ćuruvija i Srem se rastali na 20 dana pred početak prvenstva!

Foto: FK Srem Sremska Rača

Na nešto malo manje od mesec dana pre početka prvenstva, došlo je do odluke koja je iznenadila mnoge.

Fudbalski klub Srem se već dve sezone takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), nakon dužeg perioda u nižem rangu. Prva sezona u jačoj ligi odigrana je jako slabo, ali je status u istoj održan, u nedavno završenom prvenstvu je situacija bila dosta bolja.

Tim iz Sremske Rače je sa učinkom od deset trijumfa, isto toliko poraza i šest remija stigao do plasmana na sedmu poziciju na terenu, tokom sezone 22/23 sa klupe igrače Srema je predvodio Mile Ćuruvija. Očekivalo se da će u istom sastavu tim nastaviti i u predstojećem šampionatu, ali to izgleda neće biti slučaj.

Republika

Foto: FK Srem Sremska Rača

 

Uprava Srema je na zvaničnom profilu kluba objavila informaciju da je došlo do raskida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba. Miletom Ćuruvijom. Tom prilikom iz kluba su poručili da su sada već bivšem treneru zahvalni na provedenih godinu dana u klubu i da mu žele puno sreće u nastavku karijere.

Mile Ćuruvija je na našu inicijativu za naš portal povodom raskida saradnje poručio:

- Ne bih puno komentarisao razloge raskida, ali to svakako nije odlazak u drugi klub, jer sam pre dva meseca odbio nekoliko ponuda zbog date reči ljudima koji vode Srem. Uvek sam se trudio da pažnju privlačim isključivo svoji mradom, tako će biti i u budućnosti, a sada već mom bivšem klubu želim svu sreću u nastupajućoj sezoni kao i daljem funkcionisanju. Neću žuriti sa izborom novog kluba i moguć je odlazak samo u zdravu sredinu sa zdravim ambicijama, a svakako da takve sredine ne traže trenere pred sam početetak prvenstva, tako da ima vremena. 

U predstojećim danima se može očekivati odluka uprave Srema po pitanju novog trenera, dok je budućnost Ćuruvije, kao što je i sam rekao trenutno na čekanju, u poslednjih sedam godina, Mile je bio "bez kluba" samo tri meseca, pa je je u opticaju i odmor do zime. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading