OZBILJNO POJAČANJE U BOLJEVCIMA: Tatalović je mladi fudbaler sa velikim talentom!

Autor:

Sport

07.08.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posavac predstavio još jednog novajliju.

OZBILJNO POJAČANJE U BOLJEVCIMA: Tatalović je mladi fudbaler sa velikim talentom!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Postavljene su visoke ambicije za predstojeće prvenstvo u Boljevcima, a da bi se iste ostvarile neophodno je da dođe do određenih promena u igračkom kadru.

Dosadašnje novajlije koje će u predstojećem periodu igrati pod trenerskom palicom Duško Bulaje, u dresu Posavca su Ervin Aljgić, Stefan Petković, Stefan Marković, Milan Čapelja, Jovan Stanić i Milan Jevtić

Izjavio je Bulaja u par navrata za naš portal da će se u dogovoru sa upravom raditi letnji prelazni rok, da su ambicije visoke za predstojeće prvenstvo Prve beogradske lige (grupa A) i da će svi zajedno krenuti ka što boljem plasmanu.

Najnovija akvizicija uprave Posavca je Nemanja Tatalović (19), doskorašnji igrač fudbalskog kluba Bežanija. Tatalović je karijeru počeo u redovima Brodarca gde je proveo tri godine, kasnije je bio član BASK TEK-a i Radničkog sa Novog Beograda. Reč je o fudbaleru koji je bio jedan od najboljih u sjajnoj generaciji omladinaca Novobeogradskog tima. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Nemanja Tatalović

Nemanja je već odigrao dve prijateljske utakmice u dresu Posavca, pokazao je da "zna fudbal" i da će predstavljati veliko pojačanje za predstojeći pohod na viši rang u Boljevcima.

Prvenstvo Prve beogradske lige (grupa A) počinje poslednjeg vikenda meseca avgusta, do tada uprava Posavca je zakazala niz prijateljskih utakmica kako bi tim ušao što spremniji u takmičarske duele. 

Sledeća kontrolna utakmica igra se u sredu, 9. avgusta kada je Posavac ugostiti sastav Komgrapa, člana Beogradske zone.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading