TRILING NOVAJLIJA IZ GOBLENA: Pojačanja "po ukusu" trenera Kirova!

Autor:

Sport

07.08.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašunja nastavlja promociju pojačanja.

TRILING NOVAJLIJA IZ GOBLENA: Pojačanja "po ukusu" trenera Kirova!

Foto: FK Jašunja

Nastavlja se jačanje igračkog kadra

Mesec dana je Jašunja bila "u magli", toliko vremena je i klupa ekipe bila slobodna, ali se sve na kraju dobro završilo po člana Gradske lige Leskovac.

Pitanje trenera je rešeno, dogovren je nastavak saradnje sa novim-starim trenerom, i nakon toga se pristupilo jačanju igračkog kadra. Prvi novajlija u redovima Jašunje bio je Aleksandar Cekić, prednji vezni, koji po potrebi može da zaigra i na poziciji špica. U toku jučerašnjeg dana potvrđen je dolazak tri nova fudbalera.

Golman Dragan Ilić (32) nakon godinu i po dana u dresu Goblena (Badince) stiže u redove Jašunje da ojača konkurenciju na poziciji "jedinice". Ilić je pre Badinca bio član Nomanice četiri godine, reč je o iskusnom golmanu koji je dobro upoznat sa ligom.

Nemanja Ilić (19) je zajedno sa Draganom stigao iz Goblena, reč je o krilnom igraču koji ima veliki potencijal, i kome će Jašunja biti drugi klub u karijeri, imajući u vidu da je protekle dve godine nosio dres tima iz Badinca.

Triling pojačanja zatvara Miloš Stojliković (32) koji će svlačionicu sa Draganom i Nemanjom nakon Goblena deliti i u Jašunji, radi se o odličnom napadaču koji već 13 godina član tima iz Badinca, i sada će se oprobati u novoj sredini.

Trener Jašunje, Boce Kirov je za naš portal povodom najnovijih pojačanaj izjavio:

- Krenuli smo sa jačanjem ekipe, posle dva pojačanja stigla su još tri u jednom danu. U dogovoru sa upravom popunjavamo mesta u timu gde smo bili nešto slabiji u prošloj sezoni, a želimo i da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama. Želim dobrodošlicu u moje, i u ime kluba momcima i puno uspeha i sreće u sezoni koja nas očekuje. Na meti su još nekoliko igrača koje želimo da dovedemo, ali o tome u narednom periodu.

Uprava Jašunje i trener Kirov rade bez odmora, mesec dana "u magli" je svakako uticalo na određene mogućnosti na transfer pijaci, ali nema sumnje da će to uspeti da se sve skocka u predstojećem periodu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading