REZULTATI RADA NOVE UPRAVE: Igrački kadar Mladosti se jača iz dana u dan!

Autor:

Sport

07.08.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Valjevskoj Kamenici promovisana tri nova fudbalera.

REZULTATI RADA NOVE UPRAVE: Igrački kadar Mladosti se jača iz dana u dan!

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Tim iz Valjevske Kamenice u novu sezonu ulazi sa dosta novih lica na svim nivoima.

Po završetku prvenstva došlo je do promene na čelnim pozicijama Mladosti, "sveža krv" u upravi je ubrzo krenula sa jačanjem igračkog kadra, što je rezultiralo i prvim novajlijom u Valjevskoj Kamenici. Iskusni čuvar mreže, Borko Teodosić (37) bio je prva akvizicija uprave za predstojeće prvenstvo. 

Drugi novajlija u redovima Mladosti je Darko Đokić (37), dugogodišnji desni bek sastava Junior iz Novog Naselja, prošlogodišnjeg šampiona Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad). Đokić je igrač sa velikim iskustvom, njegov pobednički mentalitet će u velikoj meri doprineti timu da krene ka najvišem plasmanu.

U paketu sa Đokićem, iz redova prošlogodišnjeg šampiona višeg ranga stigao je i Aleksandar Stanković (32) koji će ojačati konkurenciju na poziciji golmana. Stanković je u dresu Juniora od 2018. godine, sada je prihvatio ponudu Mladosti, gde će obnoviti saradnju sa trenerom Lukićem.

Seriju dosadašnjih promovisanih novajlija zatvara iskusni napadač Nenad Martać (40) koji tri i po godine brani boje Jadra 2013. Martać je dobro upoznat sa uslovima u ligi, kroz karijeru je bio član uglavom klubova iz okoline Valjeva.

Tim iz Valjevske Kamenice je juče odigrao prvu pripremnu utakmicu za predstojeće prvenstvo, rival sastavu Mladosti bio je ekipa Milenko Pavlović, koja je savladala člana Gradske lige rezultatom 2:0. 

Sledeći kontrolni meč tim Mladosti zakazao je za 13. avgust, i tom prilikom će četa trenera Lukića snage odmeriti sa sastavom Jadra 2013.

BONUS VIDEO: 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading