NAVIJAČI OVO MORAJU DA ZNAJU: Nakon starta nove takmičarske sezone, klub se javnosti obratio saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li ostvarenje u novoj sezoni biti bolje u odnosu na prethodnu?

NAVIJAČI OVO MORAJU DA ZNAJU: Nakon starta nove takmičarske sezone, klub se javnosti obratio saopštenjem!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Takmičarska 2023/24 godina u okviru Prve lige Srbije startovala je prethodnog vikenda mečevima prvog kola.

Predstojeća sezna, po mišljenjima fudbalskih stručnjaka, trebala bi da bude izuzetno zanimljiva, a svkako jedan od klubova koji bi trebali da figuriraju na najviši plasman, jeste Inđija Toyo Tires koja je prethodnu sezonu okončala u baražu za popunu superligaške konkurencije.

Zeleno-beli novu takmičarsku godinu nisu započeli očekivano. U Smederevu su poraženi rezultatom 0:2 od novog prvoligaša iz grada na obalama Dunava, a samo dva dana nakon premijernog meča, klub se obratio javnosti saopštenjem koje ima veliku važnost za sve navijače kojima su zeleno-bele boje na srcu.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Sezonske karte su puštene u prodaju

 

U saopštenju stoji:

- Počela je prodaja sezonskih godišnjih karata za takmičarsku 2023/2024 godinu. Cena karte ista kao prošle godine 2.000 dinara.

Kupovinom sezonske karte, navijači pored činjenice da obezbeđuju sebi mesto na "Toyo Tires Areni", istovremeno i pomažu dalje funkcionisanje kluba.

Da podsetimo, u narednoj takmičarskoj rundi Inđija Toyo Tires narednog vikenda na svom stadionu dočekuje leskovačku GFK Dubočicu i biće to lepa prilika da ekipa stigne i do prvih ovosezonskih bodova.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading