ZA AFIRMACIJU SPORTA, ZDRAVOG ŽIVOTA I DRUGARSTVA: Fudbalski kolektiv iz Tršića predstavio novi dres za predstojeću sezonu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sportska oprema je stigla u Tršić.

ZA AFIRMACIJU SPORTA, ZDRAVOG ŽIVOTA I DRUGARSTVA: Fudbalski kolektiv iz Tršića predstavio novi dres za predstojeću sezonu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vuk Tršić

Tršić je naseljeno mesto koj se nalazi u Mačvanskom okrugu na devet kilometara od Loznice.

Prostor oko Spomen kuće Vuka Stefanovića Karadžića u Tršiću, manastir Tronoša i šire okruženje čine celinu kulturnih i prirodnih vrednosti materijalnog i nematerijalnog nasleđa, a od 2021. godine Tršić ima i svoje fudbalsko mezimče u vidu sportskog kolektiva koje nosi ime srpskog lingviste, filologa, antropologa, književnika, prevodioca i akademika, Vuka Stefanovića Karadžića.

Fudbalski klub Vuk iz Tršića od sezone 2021/22 takmiči se u okviru Opštinske lige Loznica, a prethodnu takmičarsku godinu okončali su na šestoj poziciji sa skorom od 16 pobeda, osam remija i šest poraza.

Težnje svih ljubitelja fudbala u Tršiću i okolinu, vezane su za plasman u viši rang takmičenje, Međuopštinsku ligu Jadar, a da li će do toga doći već kroz predstojeću sezonu, ostaje da se vidi.

Ono što je svakako obradovalo sve u klubu, ali i u samom mestu, jeste činjenica da je klub predstavio novu garnituru dresova za sezonu 2023/24.

 

Slobodno se može reći da će fudbaleri Vuka predstavljati prave manekene i zasigurno će mnogi navijači želeti da u svom vlasništvu imaja dres narandžasto-crnih boja.

Kalendar takmičenka u okviru Opštinske lige Loznica još uvek zvanično nije obelodanjen, a očekuje se da prvenstvo startuje za tri nedelje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading