O NJEMU ĆE SE TEK PRIPOVEDATI: Vunderkind iz Miloševca ostaje u redovima Sloge! Stručnjaci se u jednom slažu - u dogledno vreme će biti deo srpske fudbalske elite!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz zapažene rezultate na fudbalskom terenu, klub ozbiljno radi sa mlađim kategorijama.

O NJEMU ĆE SE TEK PRIPOVEDATI: Vunderkind iz Miloševca ostaje u redovima Sloge! Stručnjaci se u jednom slažu - u dogledno vreme će biti deo srpske fudbalske elite!

Foto: FK Sloga Miloševac

Fudbaleri Sloge iz Miloševca prethodne sezone vodili su veliku borbu sa Omladincem iz Rakinca u okviru Opštinske lige Velika Plana. Sportski kolektiv iz Rakinca je u finišu sezone bio uspešniji, stigao do šampionskog pehara i promocije u viši rang takmičenja.

Međutim i klub iz Miloševca je, do duše nešto težim putem, kroz baraž mečeve ostvario svoje zacrtane ciljeve i od predstojeće jesni takmičiće se u okviru Podunavske okružne lige, nakon dve godine učešća u opštinskom fudbalskog rangu.

Uz ostvarenja na zelenom tepihu, u redovima kluba ozbiljno rade i na razvoju mladih fudbalera, a u tom cilju klub se i obrati javnosti:

- Sloga fudbalski odgaja jos jedan biser. Momak koji  pokazuje svoj raskosni talenat, koji je pre svih dobio poziv u seniorsku selekciju, a koji je morao da odbije zbog privatnih stvari. Momak koji da je rođen negde drugde, npr. u Brazilu, bio bi proglasen vunderkindom kapoera, samba, ali na fudbalski nacin onako lepo. Momak koji igra ofanzivnog veznog, momak sa driblingom, kontrolom i fudbalskim razmišljanjem, ostaje u Slogi. Sve ovo odnosi se upravo na Novicu Milovanovića. Najveći biser nase mlađe selekcije - stoji u klupskom saopštenju.

Foto: FK Sloga Miloševac

Od jeseni će fudbaleri Sloge igrati u okružnom rangu takmičenja

 

Potuno je jasno, supertalentovani fudbaler će biti zvezda tima u Podunavskoj okružnoj ligi, a kasnije... Možda ga u godinaam pred nama vidimo i na velikoj sceni srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading