VELIKI JUBILEJ: Na Svetog Iliju klub proslavio 110 godina postojanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavu velikog jubileja nije poremetio ni poraz u prijateljskom susretu.

VELIKI JUBILEJ: Na Svetog Iliju klub proslavio 110 godina postojanja!

Foto: FK BSK Bavanište

Fudbalski klub BSK iz Bavaništa u aktuelnoj 2023. godini proslavlja svoj 110. rođendan.

Na Svetog Iliju u prostorijama kluba obeležena je klupska slava, a zatim je proslava uveličana prijateljskim susretom protiv ekipe Ševca iz Kusića.

Navedenom susretu prisustvovalo je stotinak navijča na stadionu u Bavaništu koji su nakon uvodnih 45 minuta u kojima nije bilo pogodaka, imali priliku da u nastavku meča uživaju u sjajnoj fudbalskoj predstavi u kojoj su gosti zabeležili zasluženi trijumf.

Autogolom Savima u 51. minutu Ševac stiže do prednosti, ali samo pet minuta kasnije Ilić donosi rezultatsko poravnanje. Ipak, pogotcima Veljkovića i Čeha u 78. i 83. minutu sportski kolektiv iz Kusića stiže do konačnog trijumfa.

Foto: FK BSK Bavanište

Klupski grb

 

- Prijateljska utakmica:

BSK Bavanište (Bavanište) - Ševac (Kusić) 1:3 (0:0)

Stadion: BSK u Bavaništu

Gledalaca: 100

Strelci: K. Ilić 56`;Savin 51`(autogol(, Veljković 78`, Čeh 83`

BSK Bavanište (Bavanište): Milosavnjev, Trifkanović, Da. Petrov, V. Ilić, De. Petrov, Nika, Stojkovski, Jelisijević, Jankov, Grujičić, Marinkov. Igrali su još: Stošić, Antić, Jovanović, Ivanović, Đorđević.

Ševac (Kusić): Mitrović, L. Caran, Milovanov, Bekirovski, Labudić, Mitkovski, Bogojević, Jarkovački, Strnad, Veljković, Aleksić. Igrali su još: Budak, Ilić, Čeha.

Nakon susreta, prvi čovek BSK Bavaništa Mišel Ilić je za postal "Srbijasport.net" izjavio:

- Pozdravio bih sve goste koji su došli na proslavu kluba i ispred uprave želim da se zahvalim i svešteniku Obrenoviću. Uprava kluba čini sve da klub ima odlične uslove za rad i takmičenje i verujem da ćemo u narednom periodu poboljšati mnoge stvari u našem BSK-u. Ove godine u znaku zaista velikog jubileja želimo da pokušamo da ostvarimo ulazak u viši rang i da stvorimo bolji i jači sastav uz dogovor sa trenerom Šajkovcem.

Da podsetimo, ekipa BSK Bavaništa i u narednoj sezoni biće član popularne južnobanatske "Segunde", a u prvom kolu novog šampionata 27. avgusta dočekuje ekipu Partizana iz Gaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading